Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da şok olay! Kayıp 95 Yaşındaki Dedeye Torunundan Taciz Suçlaması! Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül İzle

Gündüz kuşağı programları arasında rakipsiz olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül canlı yayını ile bugün yine izlenme rekorları kırdı. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı olma özelliği taşıyan Müge Anlı canlı yayınında bugün Sedanur Güzel konusunda kısa bilgiler verildi. Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolduktan bir hafta sonra cansız bedeni taşlarla örtülü şekilde bulunan küçük çocuğu kim öldürdü? Sedanur Güzel’in katili kim sorusu emniyet güçleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu konu hakkında daha önce köyde yaşayan ve cezaevinden kaçtığı belirlenen Ertan B. tutuklanmış, Müge Anlı canlı yayına katılan Himmet Uç ise gözaltına alınmıştı. İşte Müge Anlı 28 Eylül son bölümde yaşananlar…

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 22:34

Müge Anlı bugün canlı yayında yaklaşık 1 yıldır kayıp olan 95 yaşındaki Hasan Kalkan dosyasına devam ediyor. Bildiğiniz üzere Hasan Kalkan hakkında daha önce torunu Esma ortaya çok ciddi iddialar atmış ve 95 yaşındaki dedesinin kendisini taciz ettiğini öne sürmüştü. Ayrıca Esma’nın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi de dün canlı yayına katılmış ve cinayeti kendisinin işlemediğini söylemişti. Henüz öldürülüp öldürülmediği belli olmayan ve 1 yıldır kayıp olarak aranan Hasan Kalkan’ın öldüğünü bu kişi nereden çıkardı? Müge Anlı ve ekibi şimdi bu sorunun yanıtını arıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SON BÖLÜM İZLE

MÜGE ANLI 28 EYLÜL YAYIN AKIŞI

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayında İzmir’de kaybolan Deniz ve Nursel’i arıyor. Bunun yanı sıra Hasan Kalkan’ın bulunması için de çalışmalar devam ediyor.



Deniz ve Nursel Nerede?



İzmir’de birlikte kaybolan Deniz ve Nursel Müge Anlı canlı yayınında aranıyor. Kendilerinden yaklaşık 1 aydan beri haber alınamayan iki kadından Deniz 28 yaşında Nursel ise 42 yaşında. Aile, Deniz’in erkek eğilimi olduğunu ve bu nedenle Nursel’in yasak aşk yaşadığı evli sevgilisi Haydar Bey’in iki kadına bir şey yapmış olabileceğini iddia ediyor. Bugün canlı yayına katılan Haydar Bey ise hakkında ortaya atılan bu iddiaları kabul etmedi. Son olarak Nursel’i doğum gününde gördüğünü söyleye Haydar Bey ise aileyi suçladı ve annenin kadınların nerede olduğunu bildiğini iddia etti.



95 Yaşındaki Hasan Kalkan’ın Başına Ne Geldi?



Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül yayın akışında diğer bir konu ise Trabzon Çarşıbaşı’nda kaybolan 95 yaşındaki Hasan Kalkan oldu. Hasan dedenin Ailesi torunu Esma’yı suçlarken Esma ise ailenin kendisine iftira attığını iddia ediyor. Hasan Kalkan’ın kaybolduğu gün Torun Esma’nın cep telefonundan 112 acil servisi araması dikkatlerden kaçmadı. Esma’ya bu soru yöneltildiğinde ise genç kadın yanlışlıkla aradığını iddia etti. Fakat Esma’nın çelişkili ifadeleri nedeniyle şüpheler onun üzerinde yoğunlaşmaya devam ediyor. Aradan geçen bir yıla rağmen Hasan dededen hala bir iz bulunamadı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE SEDANUR CİNAYETİ

Müge Anlı son bölümde en çok merak edilen konulardan biri ise Kars’ın Kağızman ilçesinde cinayete kurban giden 10 yaşındaki Sedanur dosyasında yaşanan gelişmeler oldu. Ne yazık ki dosyada yayın yasağı ve gizlilik kararı olduğu için Müge Anlı bu konu hakkında bir açıklama yapamadı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Sedanur Güzel ve ailesinin komşusu olan Himmet Uç hakkında da henüz bir bilgi yok.


Etiketler Hasan Kalkan
Yorumlar