Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da akıllara zarar olay! ''Kocam kardeşimi öldürmedi, çıksın ortaya...''

Baldızını öldürmek suçundan 12 yıldır tutuklu olan Umut Çakırer'in eşi Çiğdem Çakırer, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Kardeşinin öldürülmediğini, hala yaşadığını iddia eden Çiğdem Çakırer''Kardeşim Filiz ile telefonda son görüşen kişi eşim olduğu için tutuklandı" dedi.

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 15:30

12 yıl önce ortadan kaybolan ve dosyanın yeniden açılmasıyla eşi, kardeşini öldürmek suçlamasıyla tutuklanan kadın, kız kardeşine seslendi.

Kayseri’de 2006 yılında kaybolan Filiz Karadavut ile ilgili olarak 12 yıl sonra ablasının kocası Umut Çakırer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı’ya konuk olan katil zanlısının eşi Çiğdem Çakırer ise anlattıklarıyla izleyenleri hayrete düşürdü. Umut Çakırer’in cinayeti itiraf etmesine rağmen eşi Çiğdem Çakırer; “Kocam, kardeşimi öldürmedi. Filiz yaşıyor. Filiz’e sesleniyorum. Çıksın ortaya, yuvamı dağıtmasın” dedi.

Çiğdem Çakırer, eşinin kardeşini öldürdüğüne inanmadığını, kardeşinin kaybolmasından 1,5-2 yıl sonra onu sağlık ocağının önünde gördüğünü, yaşadığını düşündüğünü söyleyerek yuvasının dağılacağı ve eşinin suçsuz olduğuna inandığını söyledi.

Annesi ve kardeşlerinin telefona bağlanarak Çiğdem Çakırer’e inanmadıklarını, eniştenin olayda parmağı olduğuna inandıklarını söylemesine rağmen abla, iddiaları reddetti.

Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakırer baldızı Filiz Karadavut'u öldürmekten tutuklandı.

Çiğdem Çakırer ise kız kardeşini eşinin öldürdüğünü inanmıyor. Eşi Umut Çakırer ise suçunu kabul ettiği programda yer aldı.

Müge Anlı'ya katılan Çiğdem Çakırer; "Kardeşim Filiz ile telefonda son görüşen kişi eşim olduğu için tutuklandı" dedi.

Çiğdem Çakırer'in ise inanılmaz bir iddiası var. Çakırer kız kardeşi Filiz Karadavut'un yaşadığına inanıyor.

Filiz Karadavut'un annesi Durna Karadavut 12 yıl aradan sonra kızının damadı Umut Çakıer'in öldürdüğünü söyledi.

Programa bağlanan Durna Karadavut,"Kızım Çiğdem konuşmamam için 12 yıl boyunca beni susturdu."diye konuştu.


Yorumlar