Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Veysel Çilingir'in katili kim ? Aşk dedikoduları

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Veysel Çilingir'in eşi Ayşe Çilingir'in kardeşi Yakup Çilingir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Veysel Çilingir'in katili kim 18 Aralık 2017 Veysel Çilingir güncel bilgileri haberimizde.

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2017 12:31

SAMSUN'da öldürülen Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Canlı yayına katılan eşi ve kardeşi Veysel Çilingir'in katilini bulmak istiyor. Fakat eş Ayşe Çilingir ve abla Emine Çilingir arasında büyük tartışmalar yaşanıyor. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Ayşe Çilingir evlendikten 10 gün sonra eşi Veysel Çilingir, Suudi Arabistan'a gitti. Eşini kardeşi Yakup Çilingir'e emanet eden Veysel Çilingir yaklaşık 30 yıl orada kaldı. Daha sonra Samsun'a geri dönen Veysel Çilingir hayatını kaybetti. Herkes merakla Veysel Çilingir'in katilinin kim olduğunu merak ediyor. Ayşe Çilingir ile Yakup Çilingir arasında çıkan aşk dedikoduları ise ortalığı karıştırdı.

AYŞE ÇİLİNGİR KAYINBİRADERİ İLE AŞK MI YAŞIYOR? İddiaya göre Ayşe Çilingir kayınbiraderi Yakup Çilingir ile aşk yaşıyor. Bu iddialara canlı yayına yanıt veren Yakup Çilingir'in yengesini koruması nedeniyle aşk iddiaları ortaya atıldı. Bu iddia sonrası ise 30 yıllık dedikodu başlıyor. Yakup Çilingir'in yengesinin koruması nedeniyle anneleri tarafından Ayşe Çilingir'e suç atılıyor. Yengesinin yanında olduğunu ve onun annesi olduğunu söyleyen Yakup Çilingir, "Abim bana yengemi emanet etti. Ablamın bu iddialarını kabul etmiyorum" dedi.


Yorumlar