Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Hidayet ve Necla katil olduğunu itiraf etti mi? - İZLE

Müge Anlı 21 Nisan Atv Canlı yayında Fatma Demir'in Katili Bulundu mu sorusu hala cevaplanmadı. Programa çıkan Necla Hidayet ve aynı köyde yaşayan yakınları şüphelendikleri olayları anlattı. Müge Anlı dün yaşanan polis baskınına dair açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2017 12:10

Müge Anlı 21 Nisan Atv Canlı yayında Fatma Demir'in Katili Bulundu mu sorusu hala cevaplanmadı. Programa çıkan Necla Hidayet ve aynı köyde yaşayan yakınları şüphelendikleri olayları anlattı. Müge Anlı dün yaşanan polis baskınına dair açıklamalarda bulundu Detaylar Haberimizde..

MÜGE ANLI 21 NİSAN FATMA DEMİR'İN KATİLİ BULUNDU MU?

Müge Anlı son bölüm ile yine günün en çok konuşulan haberi oldu. 21 Nisan Müge Anlı'nın programında Fatma Demir'in Katili Kim hala aranıyor. Katili bulmak için her bölüm yeni bir tanığı canlı yayına çıkaran Müge Anlı 21 Nisan Son bölümünde Yayın sonrası görüntüleri de canlı yayına verdi. Hidayet ve Necla'nın baş başa konuştuğu görüntülerde Fatma Demir'in Katilinin kim olabileceği konuşuldu. Hidayet ve Necla konuşmalarında zaman zaman da birbirlerini suçladı.

Müge Anlı son bölümde yine Fatma Demir'in ölü bulunmasındaki sır perdesini aralamaya çalıştı. Ancak talihsiz kadının kim veya kimler tarafından ne için öldürülmüş olabileceği hala gizliliğini koruyor. Emniyet ekiplerinin başlattığı soruşturma bir yandan sürerken Müge Anlı diğer yandan olayın tanıkları ve yaşam tarzları hakkında bilgi sahibi olan kişileri bulup konuşturmaya çalışıyor. Fatma Demir'in Katili hala aranıyor

MÜGE ANLIDA POLİSİN STÜDYOYU BASTIĞI ANLAR




Yorumlar