Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Fatma Uyanık nerede öldürüldü ?

Atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 6 Ekim tarihinde Karaman'da kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Fatma Uyanık 12 Aralık 2017 ATV güncel bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2017 12:42

KARAMAN'da bağ evine gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık her yerde aranıyor. 59 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık nerede öldürüldü mü kimse bilmiyor. Gelin hep birlikte Fatma Uyanık olayına bakalım.







31 yaşındaki Fatma Uyanık'ın acılı ailesi tüm umutlarını tüketmiş durumda. 59 gündür kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Fatma Uyanık'ın kaçırıldığı düşünülüyor. Müge Anlı ise canlı yayında iki ihtimal üzerine duruyor. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor. Gelin hep birlikte olanlara bakalım.





Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Vahap Varlı o gün çok hızlı bir şekilde araba kullanıyordu ve yanında bir kadın vardı. Mehmet Dağcı'nın bu iddiasını eşi de doğruluyor. Fakat Vahap Varlı o iddiaları kabul etmiyor. O gün kaza yaptığını söyleyen Vahap Varlı kesin bir dille iddiaları reddediyor. Mehmet Dağcı dışındaki diğer görgü tanıkları da Fatma Uyanık'ın kaybolduğu gün bir çığlık sesi duyduklarını söylüyor. Bakalım Fatma Uyanık bu ifadeler doğrultusunda bulunabilecek mi?


Yorumlar