Anasayfa /  Medya

Müge Anlı / Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! - İzle

ATV yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde öldürülen Adem Kara dosyası araştırıyor. Bütün gözler ise amca oğlu Hakan Kara'ya çevrilmiş durumda. Müge Anlı / Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! - İzle

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 16:58

ATV yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde öldürülen Adem Kara dosyası araştırıyor. Bütün gözler ise amca oğlu Hakan Kara'ya çevrilmiş durumda. Müge Anlı / Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! - İzle



ATV ekranlarıda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayetinde sır perdesini aralamaya çalışıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen cinayette 48 yaşındaki Adem Kara öldürülerek evinin yakınındaki bir su kuyusuna atıldı. Atılan su kuyusunu ise Adem Kara ve amca oğlu Hakan Kara'dan başka kimse bilmediği ortaya çıktı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Hakan Kara cinayeti işlemiş olabilir mi? Müge Anlı Hakan Kara'nın çelişkili ifadelerini bir bir açıkladı....

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 2

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise programa damga vurdu.

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 3

CESET KOKUSU GİDERSİN DİYE ÖLÜ KAZ ASILDI 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise dün programa damga vurmuştu. Müge Anlı iddiaları bir bir açıklamıştı ve en büyük iddia ise ölü kaz iddiasıydı. Anlı "Bir arkadaş sizden kaz tüyü istemiş. Kaz tüylerinin o an koparılması lazım yoksa hiç bir şeye yaramaz. " açıklaması karşında Hakan bey o an fırsat bulamadığını ve kazı oraya astığını unuttuğunun söylemişti. Etraftakilerin iddia ettiği ise Kaz ölüsünün gelen ceset kokusunu bastırılması için oraya asıldığı yönünde.

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 4

Bu gün ise canlı yayına gelmeyen Hakan Kara yine dikkatleri üzerine çekti. Adem Kara'nın ölümüyle ilgili bir diğer şüphelide diğer akraba Cemal Kara. Cemal Kara ise avukatı izin vermediği için hiç programa katılmadı. Programda ise hem Cemal Kara'nın Hemde Hakan Kara'nın notlarla gezmesi ve aynı ifadeleri vermesi 3. bir kişi mi var şüphesi akıllara getirdi. Program okunan Cemal Kara'nın eşi Emine Kara'nın verdiği ifade ise kan dondurdu.

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 5

-Bu sırada Hakan Kara'yada suyun koktuğunu söyledim ve depoyu temizletmesini istedim. Hakan bana tamama dedi ama temizletmedi. Aynı zamanlarda komşumuz ve eşimin halasının oğlu Celalettin Özlü'de bizim evin oralarında bulunan bahçesine fidan dikmek için geliyordu. Bir gün Celalettin Özlü nane fidanı dikerken sudan et parçaları gibi parçalar geldiğini görmüş."

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 6

-Emine Kara verdiği ifadeye şöyle devam etti " Bir kaç kere kuyuyu temizletmesi için Hakan Kara'ya söylediğim halde Hakan Kara tamam dedi ama suyu temizletmedi.Hatta Adem Kara kaybolduktan sonra Hakan Kara kış günü sürekli depoya su basıyordu. Eşimde neden su basıyorsun her yer çamur demiş Hakan'da eşime ben kullanacağım demiş"

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 7

Programdaki bir diğer olay ise Adem Kara kaybolduktan sonra Hakan Kara Adem Kara'nın keçilerinin Osman Özdemir'e sattığı ortaya çıkmıştı.Ayrıca Osman bey Adem beye olan yüklü miktardaki parayı da Hakan beye verdiğini söylemişti.Bütün bu iddiaların Hakan bey dün reddetse de programa canlı olarak bağlanan katılan Osman Özdemir iddialarının arkasında durdu.

Adem Kara'yı amcaoğlu mu öldürdü! Müge Anlı dondu kaldı - Sayfa 8

Emine Kara'nın bu kan donduran ifadelerinin ardından gözler yine amacaoğulları Hakan Kara ve Celal Kara'ya tekrardan çevrildi. Kördüğüm olan cinayet ise hala çözülemedi.


Yorumlar