Anasayfa /  Medya

MEVLÜT TEZEL ''Anlı'nın sorgu tekniği, Polis Akademileri'nde ders olarak okutulmalı''

Bir çok olayı aydınlatması ile gündemden düşmeyen Müge Anlı'nın en son Palu ailesi Anlı'nın sırrını çözmesiyle bir anda herkesin ilgisini çekti. Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel'de Müge Anlı'nın sırrını açıkladı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 16:09

Günlerdir Palu Ailesi'nin tüyler ürpertici öyküsünü, atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programından takip ediyoruz. Yaşananlar korku filmlerine konu olacak derecede karmaşık ve vahşet dolu. Elbette bu vahim olaylar kültürel, sosyal, psikolojik farklı okumalara da açık.

Yurt dışındaki haberciler bile olayı Müge Anlı'nın çözmesine hayret ediyorlar. Hayret etmeye gerek yok. Anlı gerçek bir gazeteci, bir gazetecide olması gereken her şey onda var. İşini tutkuyla yapıyor, en küçük ayrıntıyı kaçırmıyor. Stüdyoda saatlerce konuştuğu konuklarıyla program bittikten sonra da konuşmaya devam ediyor.

Polislerin sorgu sırasında psikolojik baskıyla öğrendiği bilgileri Anlı, TV stüdyosunda iyi polisi oynayıp, samimi ve içten bir sohbet sürdürerek elde ediyor. Bir suçlunun, hakkında sağlam deliller olmasa da canlı yayında Anlı'ya suçunu itiraf etmesi gerçekten inanılmaz.

Elbette Anlı'ya polis de yardım ediyor. Anlı'nın başarısında, çalıştığı ekibin yanı sıra milyonlarca izleyicinin de payı var.

Bir olayı milyonlarca gözle birlikte izlemek en küçük ayrıntıyı bile kaçırmamanıza neden oluyor.

Anlı'nın sorgu tekniği, Polis Akademileri'nde ders olarak okutulmalı.

Kaynak: Sabah Gazetesi


Etiketler MEVLÜT TEZEL
Yorumlar