Anasayfa /  Medya

Esra Erol'da dünya evine girmişti! Mahkeme damat adayı Caner Toygar için kararını verdi

Esra Erol'da Berke Kentli ile evlendikten kısa süre sonra olaylı bir şekilde mahkemeye koşan Caner Toygar için karar verildi.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 19:17

Yıllar sonra Esra Erol'un izdivaç programında ekran karşısına çıkan Caner Toygar'ın evliliği kısa sürmüştü. Gelin adayı Berke Kentli ile evliliğinden kısa bir süre sonra boşanma aşamasına gelen Toygar, eşinin iftiraları karşısında mahkemelik olmuştu. Berke Kentli, kendisini Caner Toygar’ın tehdit ettiğini öne sürmüş ve şiddet uyguladığını iddia ederek 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Dava bugün sonuçlandı. Mahkeme, iddiaların asılsız olduğuna karar vererek Caner Toygar'ın beraatine hükmetti. Mahkeme çıkısı açıklama yapan Toygar; "Çok şükür bir haksızlıktan daha kurtuldum. Bunların hepsinin iftira olduğu ispatlandı. Şimdi Allah’ın izniyle tek istediğim boşanma davasının da bir an önce sonuçlanması" şeklinde konuştu.

2017 yılından beri Berke Kentli ile boşanma davaları süren Caner Toygar’ın evinde, mahkeme kararıyla arama yapılmış ve evde pompalı tüfek, depresyon ilaçları ve makyaj malzemeleri bulunmuştu.

İNTİHARA KALKIŞMIŞTI:

Berke Kentli, Caner Toygar'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş, Caner ise bu iddiaları hem canlı yayında hem Instagram'da reddederek kendisini öldüreceğini bile söylemişti.

Geçtiğimiz aylarda bir programda intihara kalkıştığı anları anlatan Toygar, şöyle konuşmuştu: "Ben abimin vefatından sonra panik atak hastası oldum. Devamlı ölümden korkuyorum, kalp krizi geçireceğimi hissediyorum. Evde yalnız kalamıyordum, uykumdan uyandığım zaman korkarak uyanıyordum."

"Bayağı sıkıntılı bir dönem geçirdim. Uzun süre antidepresanlar kullanmadım. Neden kullanmadım, yan etkileri var diyordu insanlar. 'Kilo aldırır, psikolojini bozar, intihara sürüklüyor' tarzında şeyler söylüyorlardı. O dönem kullanmadım."

"Ama bu hastalık daha da arttıkça 5 sene sonra ilaç kullanmaya başladım. Doktor ilaç verdi fayda etmedi. Aşırı kilo aldım. İnternette ilaç aramaya başladım. Yorumlarda, bloglarda bazı ilaçları gördüm. O iki ilacı aldım."

"Sabah alıyorum, akşam alıyorum. Ertesi gün benimle yaşayan bir arkadaşım var yalnız kalamadığım için. Ona söyledim, 'benim intihar edesim geliyor, bir şey var bende' dedim. O da 'ya saçmalama, olur mu öyle şey' dedi. Ama kafamın içinde bir ses 'intihar et, intihar et' diyor."

"Ertesi gün ilacı içtim bir titreme geldi gece, ilacı içtikten sonra hiç uyuyamadım. Hayaller görüyorum, ayağımı devamlı sallıyorum. Arkadaşa gidiyorum 'hastaneye mi gitsek, intihar edesim geliyor' dedim. Öyle geçiştirdik o geceyi."

"Bir hafta boyunca ilaçları kullanmaya devam ettim. Arkadaşımın olmadığı bir gün yine o düşünceler aklıma geldi ve öyle bir saçma eylemi yaptım. Sonra doktorla görüştüm, o da 'bu ilaçların etkileri bunlar' dedi. O günden bugüne kullanmıyorum."

AK PARTİ ADAY ADAYI OLMUŞTU:

Evlilik programları ile ünlenen Caner Toygar AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı olmuştu. Caner Toygar'ın milletvekili adaylığı çok konuşulmuş, sosyal medyada çok tartışılmıştı. Aday listesine giremeyen Toygar, siyasi kariyer hedeflerini başlamadan bitirmişti.

CANER TOYGAR KİMDİR?

1 Ocak 1980'de Adana'da doğan Toygar, Türkiye'ye adını bir izdivaç programı olan Gelinim Olur Musun? ile duyurdu. Bu programda Tülin Koca isimli yarışmacıyla fırtınalı bir ilişki yaşayan ve bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan Toygar, yarışma sonrası çeşitli programlara katıldı.






Yorumlar