Anasayfa /  Medya

Çarkıfelek ekranlara geri döndü : Çarkıfelek fragman izle

Bir zamanların fenomoen yarışma programı Çarkıfelek ilk bölümüyle ekranlara geri döndü. Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek bundan sonra Emre Karayel tarafından sunulacak. Ramazan Bayramı boyunca izleyici karşısında olacak Çarkıfelek hangi kanalda? Çarkıfelek fragman izle..

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2018 21:21

Çarkıfelek ilk bölümüyle Kanal D ekranında başladı. Bir zamanların fenomoen yarışma programı Çarkıfelek ilk bölümüyle ekranlara geri döndü. Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek bundan sonra Emre Karayel tarafından sunulacak.Çarkıfelek fragman izle..



Sunuculuğunu Emre Karayel'in yaptığı Çarkıfelek yarışmasında dikkat çeken bir diğer isim ise Emel Özkızıltaş.



Peki Çarkıfelek ilk bölümde kimler vardı?

Kanal D’nin sunuculuğunu Emre Karayel’in üstlendiği, Emel Özkızıltaş’ın da yardımcı sunucu olarak ona eşlik edeceği fenomen yarışma programı “Çarkıfelek” ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Bayram boyunca ünlü isimlerin konuk olacağı eğlenceli programın ilk konukları; Bülent Serttaş, Gizem Hatipoğlu ve Ümit Erdim. Dünyanın en çok kazandıran yarışma programı Çarkıfelek’te ünlü isimler hem eğlenecek hem de büyük ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele etti.




Yorumlar