Anasayfa /  Medya

Baldızını iple boğarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı enişte Umut Çakırer konuştu! Enişte ile baldız arasında ne vardı?

16 yaşında ki Filiz Karadavut'u öldürmekle suçlanan Umut Çakırer iddiaları kabul etmedi. Filiz Karadavut kaybolmadan önce sürekli Filiz'le görüşen, daha sonra kaynanası tarafından verilen ifadenin ardından tutuklanarak cinayeti kabul eden Umut Çakırer, kaynanasının kendisine iftira attığını dile getirdi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 15:17

Müge Anlı'da Filiz Karadavut'un katil zanlısı Umut Çakırer konuştu. Lise öğrencisi Filiz Karadavut cinayeti katil zanlısı enişte Umut Çakırer eşi Çiğdem Çakırer ile telefondan görüştü. Zanlı Çakırer suçlamaları reddetti. İşte detaylar;

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Filiz Karadavut cinayeti ile ilgili önemli gelişmeler ortaya çıktı.

 Filiz Karadavut'un abisi Ali Karadavut, hayatını kaybeden lise öğrencisi Filiz Karadavut'un öldürüldüğünü adliyede öğrendiklerini açıkladı. 

Filiz Karadavut cinayetinin katil zanlısı Umut Çakırer eşi Çiğdem Çakırer ile telefonda görüştü.

Tutuklu sanık Umut Çakırer ise suçlamaları reddetti. 

Umut Çakırer; Ben kendimden eminim bende bir problem yok yani bu işin ortaya çıkmasını istiyorum. Benle bir alakası yok" dedi.

Enişte Çakırer sözlerinin devamında ise olayı kendilerinin bildiğini aktardı.

Umut Çakırer; " Herkesin ifadesini kendileri alarak benim ifadeyi de onların yönlendirilmesiyle kendileri yazdılar." diye konuştu.

Çakırer kaynanasının kendine iftarı attığını dile getirdi. 




Etiketler Umur Çakırer
Yorumlar