Anasayfa /  Medya

Adı Efsane 5. bölüm fragmanı yayınlandı! 25 Şubat Cumartesi

Adı Efsane 5.Bölüm Fragmanında Tarık okuldan atılıp kızını bir daha göremeyecek mi? Kanal D Adı Efsane 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Kızı Melis ile arası gittikçe bozulan Tarık’ın hayata bakış açısı çok değişecek. Adı Efsane her Cumartesi Kanal D Ekranlarında...

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2017 02:52

Kanal D Dizisi Tarık Zeynep Ve Melis’e Baba Kız Gecesine neden gelemediğini açıklamak isterken yine her şeyi berbat eder. Seçil ise Tarık’ı bu yatıklarından sonra Affetmez. Velayet Davası Öncesi Bu Olay İşleri iyice karıştırar. Melis Babası Tarık’ın başına gelen olayları öğrenecek’mi?Melis’le olan Baba Kız Gecesini kaçıran Tarık’ın hayata bakış açısı nasıl değişecek.

ADI EFSANE 5. BÖLÜM FRAGMAN



ADI EFSANE SON BÖLÜM YAŞANANLAR:

Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi? Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır!

ADI EFSANE 4. BÖLÜM FRAGMAN







ADI EFSANE KONUSU

D Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu, senaryosunu Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’ın yazdığı Adı Efsane dizisi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanıyor.

“Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile efsane olacak “Adı Efsane”nin genel hikâye ve künyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur. 

Eski milli basketbolcu Tarık Aksoy, kendi hırsı ve yanlışları yüzünden önce kariyerini ardından karısını kaybeder. En son çocuklarının velayeti de alınır elinden… Kızları Melis ve Zeynep, teyzeleri Seçil ile yaşamaktadır. Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur.

Tarık’ın, gençleri ikna edip, kısa bir süre içinde onları sahaya sürmesi gerekmektedir. Seçil’in, kızlarla birlikte Londra’ya yerleşeceğini son anda öğrenen Tarık, çocuklarının yurt dışına gitmelerini engelleyemezse, onları tamamen kaybedecektir…

Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanacak dizinin genel hikâyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin senaryosu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’a ait. Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Beşikçioğlu karısı ölmüş, iki kızının velayeti de eski eşinin ailesinde kalmış bir adamı canlandırıyor. Demirer, onun ölen eşinin kardeşi yani Beşikçioğlu’nun baldızı rolünde. Gökçe Bahadır ise, Bahar öğretmen olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı dizi, 70’li yılların sonunda tüm dünyada reyting rekorları kıran ‘Beyaz Gölge’ dizisinden esinlenerek hayata geçiriliyor.   

ADI EFSANE DİZİSİ OYUNCULARI

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU

KIVANÇ ERTÜM

GÖKÇE BAHADIR

ROJDA DEMİRER

ALMİLA ADA

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU

BARAN BÖLÜKBAŞI

HAKAN UMMAK

KAAN SEVİ

BURAK AYBASTI

ÖZGÜ KAYA

ADI EFSANE KÜNYE

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Müge Turalı Pak – Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Yönetmen : Devrim Yalçın

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Senaryo : Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu, Hilal Yıldız

Görüntü Yönetmeni : Kemal Sözen

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Müzik : Alpay Göltekin

Oyuncular : Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan (Hasan), Güneş Hayat (Kevser), Bülent Düzgünoğlu (Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan), Almila Ada (Melis), Leya Kırşan (Zeynep), Baran Bölükbaşı (Fiko), Hakan Ummak (Sadık)

D Productions imzalı, yapımcılığını Müge Turalı Pak ve Ayşe E. Durmaz’ın yaptığı, yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan ( Hasan), Güneş Hayat ( Kevser ), Bülent Düzgünoğlu ( Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan), Almila Ada ( Melis ), Leya Kırşan ( Zeynep), Baran Bölükbaşı ( Fiko) ve Hakan Ummak (Sadık) yer alıyor.

TrHaberler-Haber24




Yorumlar