Anasayfa /  Medya

50 yıldır göremediği kardeşini arayan Hanife Karadaş'ın feryadı yürekleri dağladı!

Yarım asırdır kardeş hasretiyle yanıp tutuşan Hanife Karadaş, en sonunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Elinde ki tek fotoğrafla 7 yaşından beri görmediği kardeşi Yasemin Saral'a ulaşmak isteyen Karadaş canlı yayında hüsrana uğradı. Yasemin Saral ablasıyla görüşmek istemediğini ve onun paranın peşinde olduğunu söyledi.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2019 11:40

Hanife Karadaş, 50 yıldır görmediği kız kardeşini arıyor. Elinde bir parça kıyafet bir de fotoğrafla kardeşini bir kez olsun görmek için gözyaşlarını akıtan Hanife Hanım, Müge Anlı'da duygusal dakikalara yol açtı.

Birkaç gündür incelenen bu konuda önemli birçok gelişme yaşandı. Hanife Karadaş'ın kardeşinin evlatlık verildiği aile bulunurken, ailenin yeğenlerinden biri Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak Yasemin Saral hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hanife Karadaş'ın kardeşi Yasemin Saral'ın iyi yerlere geldiğini, durumunun iyi olduğunu evlendiğini ve çocukları olduğunu anlatan kişi, Yasemin Saral'ın Londra'ya yerleştiğini söyledi.

Müge Anlı'nın ekibi Yasemin Saral'a ulaştı ancak Yasemin Hanım, Hanife Karadaş'ı görmek veya konuşmak istemedi.

Ablasının para pul peşinde olduğunu düşünen Yasemin Saral'ın bu sözlerinin ardından Hanife Hanım'ı köyden tanıyanlar yayına bağlanarak kendisinin köyün 'Hanife Anne'si olduğunu belirttiler ve herkese yardımcı olduğunu, para pul peşinde olacak bir insan olmadığını söylediler.

Kız kardeş Yasemin Saral bir türlü ikna olmazken, Hanife Karadaş gözyaşları ve feryatlarıyla yürekleri dağladı.

Müge Anlı ise Hanife Karadaş'ın yüzünü bir nebze olsun güldürmek için, kız kardeşi Yasemin Saral'ın oğlunun fotoğrafını Hanife Karadaş'a getirdi. 

Fotoğrafı gördüğünde gözyaşlarına boğulan Hanife Karadaş, yeğenine feryat ederek, 'Yavrum, güzel yeğenim. Sen annene vicdan ver yavrum' sözleriyle milyonlara duygusal anlar yaşattı.

Kız kardeşi ile yalnızca bir kez olsun telefonla konuşmak isteyen Hanife Karadaş davasında kararlı ve bekleyeceğini belirtiyor.

Müge Anlı'da Hanife Karadaş olayında yaşanan gelişmeler tarafımızca yakından takip ediliyor.

Hanife Karadaş'ın kardeşiyle görüşmesi, telefonla konuşması durumunda tüm ayrıntılar haberimizde yer alacaktır...


Etiketler Hanife Karadaş
Yorumlar