Anasayfa /  Foto Galeri

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir...

İtalya’nın başkenti Roma’daki Sapienza Üniversitesi’nde görevli psikologların öncülüğündeki uluslararası bir ekip, aralarında Türkiye, ABD, İrlanda, Rusya, İtalya’nın da olduğu 11 ülkedeki 6 bin kişinin katılımıyla araştırma yaptı. Aralarında Türkiye, ABD, İrlanda, Rusya, İtalya’nın da olduğu 11 ülkede yapılan bir araştırma mobil dünyada ''seksting" olarak adlandırılan dikkat çeken bir "sırrı" ortaya çıkardı. İşte o sır..

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir... - Sayfa 1

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir...

İtalya’nın başkenti Roma’daki Sapienza Üniversitesi’nde görevli psikologların öncülüğündeki uluslararası bir ekip, aralarında Türkiye, ABD, İrlanda, Rusya, İtalya’nın da olduğu 11 ülkedeki 6 bin kişinin katılımıyla araştırma yaptı. 

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir... - Sayfa 2

Aralarında Türkiye, ABD, İrlanda, Rusya, İtalya’nın da olduğu 11 ülkede yapılan bir araştırma mobil dünyada ''seksting" olarak adlandırılan dikkat çeken bir "sırrı" ortaya çıkardı. İşte o sır..

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir... - Sayfa 3

Bilim insanları, şimdiye kadar sekstingle psikolojide narsizm, makyavelizm ve psikopatinin kişilik özelliklerini ifade eden ‘karanlık üçlü’nün ilintisinin yeteri kadar irdelenmediğine dikkat çekti.

Telefonu elinden düşmeyen eşiniz ya da sevgiliniz varsa dikkat! ''Seksting'' olabilir... - Sayfa 4

Araştırma sonucunda özellikle ergenler arasında revaçta olan seksting alışkanlığının bu üçlünün iksiyle, narsizm ve makyavelizmin kişilik özellikleriyle ilintisi olduğunu saptadı.