Anasayfa /  Teknoloji

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Turkcell’de ön satış başvurusu

Turkcell Platinum müşterilerine özel iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın 13 Ekim itibarıyla ön siparişle satın alınabileceği açıklandı.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2017 15:42

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell Platinum müşterileri, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için yarından itibaren turkcell.com.tr’den ön sipariş verebilecek, dilerlerse Turkcell mağazalarındaki ekranlardan da taleplerini iletebilecekler. iPhone’un her iki modeli de 20 Ekim Cuma günü Turkcell mağazalarında yerlerini alacak. 



Apple yeni amiral gemisi iPhone 8 ve iPHONE X'i geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonla dünyaya tanıttı. iPHONE 8'in tanıtımının ardından dünyanın birçok yerinde satışa çıkan iPHONE 8 için vatandaşlar Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor. Merak edilen bir diğer konu ise iPHONE 8 ve iPHONE X'in Türkiye satış fiyatı...

iPHONE 8 NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için bekleyiş sona erdi. ABD'de geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'un Türkiye'de satışa sunulacağı tarih belli oldu. Apple'dan yapılan açıklamaya göre, modelleri ülkemizde 20 Ekim'den itibaren satışa sunulacak, iPhone X için ise biraz daha beklememiz gerekecek. 


Yorumlar