Anasayfa /  Yaşam

TEİAŞ’tan Başkan Doğan’a ziyaret

TEİAŞ Bölge Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Bal, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.TEİAŞ Bölge Müdür Yardımcısı Vefa Rumeli ile Baş Mühendis Kadir Ovalı’nın da yer aldığı ziyarette yeni yapılacak olan...

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2017 17:44

TEİAŞ Bölge Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Bal, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

TEİAŞ Bölge Müdür Yardımcısı Vefa Rumeli ile Baş Mühendis Kadir Ovalı’nın da yer aldığı ziyarette yeni yapılacak olan Kocaeli - İstanbul elektrik iletim sistemi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Doğan ziyaret ile ilgili olarak, “İbrahim Beye yeni görevinde başarılar diliyorum. İzmit Belediyesi olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Vatandaşımıza hizmet eden kuruluşlarla koordinasyonu önemsiyoruz. Enerji hatlarının yenilenmesi bizim de çok heyecanla istediğimiz bir şeydi. Özellikle Bekirpaşa ve Alikahya bölgelerinde yüksek gerilim hatları konusunda sıkıntılar vardı. Bu ziyarette bu konuları da ele alacağız ” dedi.

TEİAŞ Bölge Müdürü İbrahim Bal da, “İzmit’in ve İstanbul’un enerji güvenliğini daha üst seviyelere çıkarmak için yeni hatlar yapacağız. Bu hatların güzergahı ile ilgili Başkanımızın desteğini almaya geldik” şeklinde konuştu.

Yorumlar