Anasayfa /  Foto Galeri

Tecavüz edilip katledildi! Genç kızın ölümünde kan donduran detaylar

Britanya ülkesi İngiltere'yi sarsan genç kız cinayetinde yeni ve dehşet veren detaylar ortaya çıktı. İngiltere bir süredir henüz 20 yaşındayken tecavüze uğrayıp katledilen Keeley Bunker cinayetini konuşuyor. Gittiği bir konserden sonra ortadan kaybolan genç kadının cesedi yarı çıplak halde bulunmuş, sonrasında ise cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı. İşte bu şoke edici cinayete dair yeni detaylar...

Tecavüz edilip katledildi! Genç kızın ölümünde kan donduran detaylar - Sayfa 1

Keeley Bunker'ın bu güzel gülüşü maalesef artık sadece fotoğraflarda kaldı. İngiltere'yi ayağa kaldıran korkunç cinayetin detayları mahkeme kayıtlarında ortaya çıktı. Tüm ülke talihsiz genç kadının başına gelenlere ağlıyor...

Tecavüz edilip katledildi! Genç kızın ölümünde kan donduran detaylar - Sayfa 2

İngiltere'nin Birmingham kentinde yaşayan Keeley Bunker, eylül ayında doğum gününü kutlamak için gittiği konserden bir daha eve dönmedi.

Tecavüz edilip katledildi! Genç kızın ölümünde kan donduran detaylar - Sayfa 3

Ailesi ve arkadaşları onu her yerde ararken Keeley'nin cansız bedeni, Wigginton Park yakınlarındaki dere yatağında bulundu. Yarı çıplak halde bulunan genç kadının cansız bedeninin üstü, çalılarla örtülmüştü.

Tecavüz edilip katledildi! Genç kızın ölümünde kan donduran detaylar - Sayfa 4

Genç kızın cansız bedeni, 20 Eylül 2019'da Wigginton Park'taki dere yatağında bulundu. Polisler olay yerini inceledi ve Keeley'nin ölümünü araştırmaya başladı.