Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD Bünyesine 353 İşçi Alımı Yapılacak

TCDD geçtiğimiz günlerde yayımladığı duyuruda, kurum bünyesine 353 kişinin alınacağını ve çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere bu alım süreci için 27 Aralık 2018 tarihinde ilana çıkacağını duyurmuştu. 

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2018 13:21

İŞKUR üzerinden ilana çıkılacağı belirtilen tcdd personel alımı süreci için ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış durumdadır. 

TCDD 353 işçi alımı başvuruları başladı

TCDD yayımladığı duyuruda tcdd işçi alımı için TREN MAKİNİSTİ, TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ, ELEKTRİK MONTÖRÜ, KAYNAKÇI (OKSİJEN VE ELEKTRİK), TESVİYECİ, NEZARETÇİ VE USTABAŞI kadrolarına yönelik alımların gerçekleştirileceğini aktarmıştı. Başvuru yapacak adaylardan istenecek belgeler de aşağıdaki gibidir:

İlanlara ulaşmak ve başvuru yapma süreci hakkında bilgilendirme

TCDD bünyesine yapılacak olan 353 işçi alımı için ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanıyor ve başvuruları da yine İŞKUR üzerinden alınıyor

İŞKUR aracılığıyla yürütülen tcdd alımları için başvuru yapmak, ilanlarla alakalı tüm detaylara erişebilmek için İŞKUR resmi web adresini ziyaret ediniz. 

Burada açık iş ilanları bölümünde yer alan arama kutucuğuna " tcdd " yazarak aratınız. Kurum bünyesine yapılan ve bugün itibariyle yayımlanan ilanlar karşınıza çıkacaktır. 

İlana çıkılan kadrolardan birine tıklayarak ilan detaylarına ulaşım sağlayabilirsiniz. İŞKUR üyeliği bulunmayan kişiler başvuru yapamamaktadırlar. 

Başvurularda önce üyeliği bulunan adayların da üye profillerini güncellemelerini, eksik bilgi varsa bunları doğru şekilde girmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.


Yorumlar