Anasayfa /  Foto Galeri

Tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı, 'cinler alemi'ne adadığını söyledi! İşte o anlar...

Adana'da olduğu iddia edilen bu görüntüler sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ormanlık alanda cinler alemine adadığını söylediği bir tavuğun boğazını kesip ateşe atan Y.Y'nin tüyler ürperten görüntüleri, sosyal medya mecralarında yankılandı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar, şahsın yayınladığı videoya büyük tepki gösterdi. İşte görenleri ürperten o anlar...

Tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı, 'cinler alemi'ne adadığını söyledi! İşte o anlar... - Sayfa 1

Bir sosyal medya grubunda medyumluk yaptığını iddia eden Y.Y.'nin, cinler alemine adamak için tavuk kesip ateşe attığı görüntüler tepkilere neden oldu.

Tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı, 'cinler alemi'ne adadığını söyledi! İşte o anlar... - Sayfa 2

Adana'da çekildiği düşünülen görüntülerde, tavuğun boğazını kesen Y.Y.'nin, kanını da bir kaba akıttığı görüldü.

Tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı, 'cinler alemi'ne adadığını söyledi! İşte o anlar... - Sayfa 3

Kendisini görüntüleyen Y.Y., "Cinler aleminin en çok sevdiği gece sessiz bir saatte ormanda verilen adaklardır. Ben adağımı verdim, sizler için bahşediyorum" dedikten sonra tavuğu, yaktığı ateşe attı.

Tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı, 'cinler alemi'ne adadığını söyledi! İşte o anlar... - Sayfa 4

Sosyal medyada kendisine tepki verenlere de cevap veren Y.Y.., normal dışı olayları paylaştığı grubunda yaptığı paylaşımda, "Hayvanları Koruma Kanunu'nun 28. Maddesinin (f) bendine göre, 9. Maddede ve yönetmeliklerinde belirtilen hususlara uymayanlara hayvan başına 300 Türk Lirası, yetkisi olmadığı halde hayvan deneyi yapanlara 1200 Türk Lirası idari para cezası verilmektedir. Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan yasaklamalar suç niteliği taşımamaktadır. Bu nedenle, belirlenen usullere uygun olmadan hayvan deneyi yapan kişiler suç değil, kabahat işlemiş olurlar. Kabahatlerin karşılığı olan yaptırım ise hapis cezası veya adli para cezası değil, idari para cezasıdır. Bilin istedim" ifadelerini kullandı.