Anasayfa /  Ekonomi

Yılbaşını yurt dışında geçirmek isteyenler için 10 muhteşem yer

Yılbaşına sayılar günler kala tatil yapma planı da herkesi düşündürmeye başladı. Yurdun bir çoğunluğu yeni yıla Türkiye'de girmek isterken bir çoğunluğu da Yurt dışında girmek istiyor. İşte Yeni yılı yurt dışında geçirmek isteyenler için 10 muhteşem yer önerisi...

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 17:27

1 ) Helsinki Finlandiya Tatili:

Uçuş Süresi Kısa Olan Ve Avrupa Genelinde Noel Şehri Olarak Bilinen, Bir Kış Ülkesi Olan Fillandiya’da Yılbaşı Gecesi Noel Baba ( Santa Claus Village ) Köyünde Düzenlenen Şenlikler İle Muhteşem Bir Yılbaşı Geçirebilir, Kısa Süreli Bir Kış Tatili Yapabilirsiniz. Ayrıca Bütçenizi Çok Yormayacak Olan Helsinki Tatilinde

2 )Rusya St. Petersburg Tatili:

Rusya’nın Bir Şehri Olan St. Petersburg, Ekonomik Açıdan Bütçenize Ağır Gelmeyecek, Yılbaşı Tatili Olarak Noel Gecesini Karnaval Havasında Geçirebileceğiniz, Sokak Partilerinin Yanında, Gece Yarısında Yapılan Şenlikler İle Yeni Yıla Mutlu Gireceğiniz Bir Tatil Tercihi Olacaktır. Ayrıca St. Petersburg’da Gezilecek Yerlerin Bol Olması Tatilinize Ayrı Bir Tat Katacaktır.

3 ) Paris Tatili:

Paris, Yılın Her Zamanında Gidip Gezebileceğiniz Bir Tatil Şehri Olması İle De Ünlüdür. Ancak Yılbaşı Gecesi İçin Paris Tercihiniz İle Eyfel Kulesi Altında Çok Romantik Bir Yılbaşı Geçirebilirsiniz. Uçuş Süresinin Kısa Olması Tatil Sürenizi Verimli Kullanmanızı Sağlayacağından Ve Yıl Başında Unutulmaz Bir Gece Yaşayabileceğiniz Bir Tercih Olacaktır.

4 ) Edinburgh Tatili:

Edinburgh, İskoçya’nın Başkenti Olarak Büyüleyici Bir Güzelliğe Sahiptir. Yılbaşında Canlı Orkestralar Eşliğinde Sokak Müzisyenlerin İle Birlikte Romantik Bir Gece Geçireceğiniz, Yeni Yıla Mükemmel Bir Havai Fişel Gösterisi İle Girebileceğiniz, Yerel Halkın Düzenlediği Sokak Eğlenceleri İle Unutulmaz Bir Tatil Yaşayabileceğiniz Edinburgh Tatili Ekonomik Bir Tatil Seçeneğidir.

5 ) Barcelona Tatili:

Barcelona, Akdeniz İklimin Yaşandığı, İspanya’nın Tarihi Ve Kültürel Şehirlerinin Başında Gelir. Yılbaşında, Avrupa’nın Her Bölgesinden Turistlerin Akın Ettiği Ve Muhteşem Bir Yılbaşı Gecesi Yaşayabileceğiniz, Unutulmaz Ve Ekonomik Bir Tatil Alternatifidir. Barcelona’da Yılbaşı Öncesinde Sokak Gösterileri Be Sokak Partileri İle Yeni Yıl Öncesi Eğlenceye Doyacaksınız.

6 ) Berlin, Almanya Tatili:

Berlin’de Yılbaşı Süresince 70’e Yakın Pazar Yeri Kurularak Yılbaşı Süsleri, Hediyeleri, Mücevher, Dekoratif Süsler Satılmaktadır. Ayrıca Yılbaşında Berlin Meydanında Düzenlenen Yılbaşı Karnavalına Yerli Yabancı 150 Bin Kişinin Katıldığı Büyük Bir Eğlence Düzenlenmektedir. Uçuş Süresinin Kısa Olması Ve Ekonomik Bir Tatil Olarak Cazip Bir Tatil Alternatifidir.

7 ) Prag, Çek Cumhuriyeti:

Prag, Avrupa Genelinde Masal Şehri Olarak Bilinen, Yemekleri Ve İçkileri İle İnsanları Mest Eden, Küçük Ve Dar Sokakları İle Gezmeye Doyamayacağınız, Bir Çok Kültürün Ve Medeniyetin Yaşadığı Tarihi Bir Kent Olarak Yılbaşını Geçirebileceğiniz Bir Tatil Alternatifidir. Yılbaşında Kar Eşliğinde Sokak Partileri İle Farklı Bir Tatil Geçirebileceğiniz Ekonomik Bir Tatil Alternatifidir.

8 ) Buenos Aires Tatili:

Tatilin Kısa Olmasına Rağmen Uzun Bir Uçuşu Göze Alırsanız, Yıl Başına Sıcak Bir İklimde, Arjantin’de Girebilirsiniz. Buenos Aires; Çok Ucuz Olması, Mimarisi, İnsanlarının Çok Sevecen Ve Güzel Olması İle Sizi İçine Çekiyor. Yeni Yıla, Şehir Meydanında Düzenlenen Havai Fişekler Eşliğinde Girip Sabah Kadar Eğleneceğiniz Bir Meydan Partisi İle Devam Edebilirsiniz.

9 ) Bangkok Tatili:

Yılbaşı İçin Bütçenizi Sarmayacak Bir Tayland Tatili Düşünebilirsiniz. Bangkok, Renkli Ve Eğlenceli Gece Hayatı Olan, Sabaha Kadar Açık Sokağı Pazarları İle 24 Saat Boyunca Canlı Bir Gece Hayatı Bulunan, Yılbaşı Gecesinde Sokak Partilerinin, Gece Kulüplerinde Düzenlene Partilerin Yeni Yılın İlk Işıklarına Kadar Devam Ettiği Ekonomik Bir Tatil Alternatifidir.

10 ) Lizbon, Portekiz Tatili:

Lizbon, Yedi Tepesi, Teleferik İle Ulaşım Sağlanan Sokakları, Badem Kulesi, Şarabı İle Ünlü Bir Şehirdir. Deniz Kenarında Düzenlenen Partiler, Havai Fişek Gösterileri İle Muhteşem Bir Yıl Başı Eğlencesi Yaşayacağınız, Gecenin İlerleyen Saatlerinde Romantizmin Doruklarına Ulaşacağınız Bir Tatil Alternatifidir. Portekiz’e Ulaşımın Kısa Sürmesi Ve Dışarıdan Gelen Turistlere Özel Eğlencelerin Düzenlendiği Güzel Ve Unutulmaz Bir Yılbaşı İçin Tercihiniz Lizbon Olabilir.




Yorumlar