Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Kredi Kooperatifi Personel Alımı Yapacak Başvurular Başladı

Tarım Kredi Kooperatiflerinden yapılan açıklamaya göre iki farklı bölgede personel alımları yapılacak. Alımlar tarım kredi kooperatifleri görevlisi ile ziraat mühendisi kadrolarında gerçekleşecek.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 21:57

Tarım Kredi kooperatifleri tüzel kişiliğe sahip kurumsal yapısı ile Tarım ve Orman Bakanlığın bağlı olarak çiftçiyi korumak tarımsal kalkınmayı sağlamak için Türkiye genelinde bir çok bölgede faaliyet göstermekte.

ZİRAAT MÜHENDİSİ VE TARIM KREDİ GÖREVLİSİ

Balıkesir Bölge Birliğine yapılacak olan alımlarda adayların yaş seviyesinde en az 21 Mart 1989 ve daha sonra doğanlar başvuru yapabilecekler. Adayların T.C. vatandaşı olmaları, medeni haklarını kullanma ehliyeti bulunması, askerlik ile ilişiği bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmamak şartları aranacak. Diğer özel ve genel şartları taşıyan adayalar başvuru yapabilecekler. İlana erişmek için  tıklayın

İKİ FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI

Diğer alım ise Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliğine gerçekleşecek. Adaylar iki farklı kadroda istihdam edilecekler. Tarım Kredi Kooperatif görevlisi ile ziraat mühendisi kadrolarındaki alımlarda başvurular 25 Şubat tarihi itibari ile başladı. 

Buna göre son başvuru tarihi ise 8 Mart tarihi saat 18:00'e kadar olarak açıklandı. Ayrılan kontenjanlarda 20 kişi kooperatif görevlisi, 27 kişi ziraat mühendisi kadrosunda, 6 kişi ise ön lisans mezunu olarak tarım kredi kooperatif görevlisi olarak istihdam edilecek. 

İlan detaylarına erişmek için tıklayın


Yorumlar