Anasayfa /  Foto Galeri

Tamamen değişiyor! Salgın sonrası uçaklar böyle olacak

Koronavirüs salgını uçak üreticilerini harekete geçirdi. Airbus ve Slikon Vadisi merkezli girişim Koniku Inc., virüsleri tespit edebilmeye yarayan bir cihaz geliştirmeye başladı. Daha önce de Aviointeriors adlı koltuk üreticisi yeni tasarımlarının görsellerini yayınlamıştı. Koronavirüs sonrası yapılacak seyahatlerde değişiklikler yaşanacak. İşte salgın sonrası yeni uçak yolculukları

Tamamen değişiyor! Salgın sonrası uçaklar böyle olacak - Sayfa 1

İlk olarak 2019'un son günlerinde Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs (COVID-19) salgını bugün neredeyse dünya üzerindeki her ülkede görülüyor. Birçok ülkede vaka ve ölüm sayısı korkunç bir noktaya ulaştı.

Tamamen değişiyor! Salgın sonrası uçaklar böyle olacak - Sayfa 2

Salgın insan sağlığını tehdit ettiği kadar küresel ekonomiye de hasar veriyor. Bir yandan normalleşme sürecine geçilmeye çalışılsa da salgından en çok zarar sektörlerin başında ise havacılık geliyor.

Tamamen değişiyor! Salgın sonrası uçaklar böyle olacak - Sayfa 3

Peki havacılık sektörü salgın sonrası toparlanmak ve daha sağlıklı bir ortamda seyahat için neler yapacak? İşte salgın sonrası yolculuklar böyle olacak...

Tamamen değişiyor! Salgın sonrası uçaklar böyle olacak - Sayfa 4

Airbus ve Silikon Vadisi merkezli girişim Koniku Inc. ortaklığında başlatılan bir projede aslında atılan ilk adımlar görülüyor.