Anasayfa /  Foto Galeri

Tam kapanmada market kararı! Satışı yasaklandı...

Yurt genelinde 17 günlük tam kapanma uygulaması başlarken, bir ilden ilginç bir kısıtlama kararı geldi. Kentte bulunan marketlerde bazı ürünlerin satışı tam kapanma süresince yasaklandı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Tam kapanmada market kararı! Satışı yasaklandı... - Sayfa 1

17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması yurt genelinde başladı. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ülke genelinde tam kapanma uygulanmasına karar verilmişti. Dün saat 19.00’da başlayan kısıtlama, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek.

Tam kapanmada market kararı! Satışı yasaklandı... - Sayfa 2

Uygulama devam ederken bir ilden sıra dışı bir kısıtlama kararı geldi. Kütahya'da, tam kapanma sürecinde marketlerde gıda ve temizlik dışı bazı ürünlerin satışına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kısıtlama getirildi.

Tam kapanmada market kararı! Satışı yasaklandı... - Sayfa 3

İl Hıfzıssıhha Kurulu, 17 Mayıs pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde il genelinde alınması gereken ilave tedbirleri değerlendirdi.

Tam kapanmada market kararı! Satışı yasaklandı... - Sayfa 4

İlave tedbirlere ilişkin toplantıda alınan kararda, ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satan işletmeler İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda kapalı olduğundan, marketlerde bu ürünler için müşteri yoğunluğu olabileceği belirtildi.