Anasayfa /  Foto Galeri

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü! İzmir'den gelen son dakika haberi herkesi hüzne boğdu. 31 yaşındaki Bihter Yalçınsoy uzun süredir eşi Rahman Yalçınsoy'dan boşanmak istiyordu. Çiftin bugün İzmir Adliyesi'nde boşanma davaları vardı, dün gece gerçekleşen olayda tartışmanın kavgaya dönmesinden sonra 36 yaşındaki Rahman Yalçınsoy eşini üç yerinden bıçaklayarak ölümüne neden oldu ve daha sonra ortadan kayboldu. İşte son dakika haberinin ayrıntılar

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü - Sayfa 1

Boşanma aşamasındaki eşi Bihter Yalçınsoy (31) ile konuşmak için yaşadığı eve giden Rahman Yalçınsoy, (36) red cevabı aldı. Bunun üzerine çift arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rahman Yalçınsoy, yanında getirdiği bıçakla Bihter Yalçınsoy'u 3 yerinden bıçakladı.

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü - Sayfa 2

Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Rahman Yalçınsoy olay yerinden kaçtı. Bihter Yalçınsoy'u kanlar içerisinde gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü - Sayfa 3

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan kocayı yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak, ambulansla Çiğli Eğitim ve Bölge Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bihter Yalçınsoy, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Talihsiz kadın boşanma davasına saatler kala kocası tarafından öldürüldü - Sayfa 4

Olay yerinden kaçan koca Rahman Yalçınsoy ise, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.