Anasayfa /  Foto Galeri

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar!

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ile ilgili umutlu bekleyiş 17 Şubat'ta yerini acıya bıraktı. İki kardeşi, halası ve eniştesi ile enkaz altında kalan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12'nci gününde ulaşıldı. Sosyal medyada gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Taha'nın ablası Semiha Duymaz, kardeşinin vefatı sonrası enkazdan çıkan eşyaları paylaştı.

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar! - Sayfa 1

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar!

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar! - Sayfa 2

19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'da yakalandı. Büyük yıkımın olduğu şehirde ailesinin bir kısmıyla beraber enkaz altında kalan Taha'dan acı haber geldi. Taha'nın ablası Semiha Duymaz, Instagram hesabını kapatacağını belirtirken, kardeşine de veda etti.

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar! - Sayfa 3

"BU SON PAYLAŞIMIM"

Deprem felaketinin ilk gününden itibaren Taha'dan gelecek iyi haberi bekleyen abla Semiha Duymaz, "Kaybımız büyük. Ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olmayan, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Buradan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" mesajını yazdı.

Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yürek yakan paylaşım! Enkazdan çıkanlar! - Sayfa 4

"ALLAH BU ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

Kucağında kardeşinin enkazdan çıkan eşyaları ile çekilen fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Semiha Duymaz, "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" ifadelerini kullandı.