Anasayfa /  Foto Galeri

Tacizle suçlanan Kevin Spacey'la aynı karede olan Burak Özçivit’e tepki yağıyor!

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit'in, birçok kişiye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelip fotoğraf çektirmesi sosyal medyadan bir çok kişiden tepkilere neden oldu. İşte o paylaşımlar...

Tacizle suçlanan Kevin Spacey'la aynı karede olan Burak Özçivit’e tepki yağıyor! - Sayfa 1

Oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da cinsel saldırı suçlamalarıyla yargılanan Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldi. İkili, Dünya Kupası’ndaki Fransa-İngiltere maçını izlemeden önce Binali’nin ofisinde buluşup, ayaküstü sohbet etti.

Tacizle suçlanan Kevin Spacey'la aynı karede olan Burak Özçivit’e tepki yağıyor! - Sayfa 2

Çekilen fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan Burak Özçivit’e birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. Birçok kullanıcı, oyuncunun, Spacey ile aynı karede olmasının utanç verici olduğunu söyledi. 

Tacizle suçlanan Kevin Spacey'la aynı karede olan Burak Özçivit’e tepki yağıyor! - Sayfa 3

Özçivit'in takipçilerinden bazılarının yorumları şöyle oldu:

- "14 yaşında bir çocuk dahil olmak üzere onlarca kişi tarafından cinsel tacizle suçlanan Kevin Spacey ile fotoğraf paylaşmak da nedir!"

- "Aralarında çocuk da bulunan 10’larca kişiyi tacizle suçlanan ve bu suçlamalar doğrultusunda Netflix'ten kovulan bir kişi ile neden fotoğraf paylaşıyorsunuz?"

- "Bu cinsel tacizden 30 suçu bulunan adam değil mi? Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici."

Tacizle suçlanan Kevin Spacey'la aynı karede olan Burak Özçivit’e tepki yağıyor! - Sayfa 4

Oscar ödüllü 63 yaşındaki oyuncu Kevin Spacey, biri 14 yaşında bir çocuk olmak üzere birden fazla cinsel taciz ve saldırı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Netflix, cinsel taciz suçlamalarının ardından Spacey’i başrolünde yer aldığı House of Cards dizisinden çıkardı.