Anasayfa /  Foto Galeri

Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını...

Swinger (eş değiştirme)operasyonundan şoke eden ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Akıllara durgunluk veren olayda en çok çocuklar etkileniyor. Sosyal medyadan birbirlerine çıplak fotoğraflarını gönderip bazı kişilerin toplandıkları evlerde çocukları bir odaya kilitleyip fuhuş yaptıkları belirlendi.

Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını... - Sayfa 1

Adana il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden sapkın swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştıktan sonra savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, Türkiye genelinde gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti. Sapkın şebekenin evde bulunan çocuklarına uyguladıkları akılalmaz zorbalık da son dakika ayrıntısı ile ortaya çıkmış oldu.

Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını... - Sayfa 2

69 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, 69 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların da devam ettiği bildirildi. Bu yolla 44 kadının mağdur olduğu bildirildi. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi.

Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını... - Sayfa 3

ÇOCUKLARA AKILALMAZ ZORBALIK

Şüphelilerin sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri için 'kelle' tabirini kullandıkları tespit edildi. Ayrıca bazı çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını başka odaya kilitleyerek fuhuş yaptıkları saptandı.

Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını... - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?

Dün Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin kent genelinde swinger yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını saptadı.