Anasayfa /  Foto Galeri

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı.

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı. Hyundai, baştan sona yenilediği Yeni SANTA FE modeliyle SUV segmentinde tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Markanın karakteristik tasarım çizgisinden çok farklı bir şekilde hazırlanan yeni otomobil, SUV kardeşlerinden daha farklı bir hissiyat sunuyor.

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı. - Sayfa 1

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı.

Hyundai, SANTA FE’nin dünya prömiyerini New Mexico Santa Fe’de gerçekleştirdi. Beşinci nesil SANTA FE, dünyada ve sınıfında ilklere imza atan birçok yeni özelliğe yer veriyor. 1.6 lt ve 2.5 lt turbo motorlarla donatılan SANTA FE, oldukça geniş bir iç mekana sahip. Hyundai, daha fazla macera isteyenler için de XRT Concept modelini geliştirdi.

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı. - Sayfa 2

Hyundai, baştan sona yenilediği Yeni SANTA FE modeliyle SUV segmentinde tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Markanın karakteristik tasarım çizgisinden çok farklı bir şekilde hazırlanan yeni otomobil, SUV kardeşlerinden daha farklı bir hissiyat sunuyor.

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı. - Sayfa 3

SANTA FE modelinin tarihi gelişimini paylaşmak ve etkili bir tanıtım yapmak için New Mexico’daki Santa Fe bölgesini tercih eden Hyundai, aynı zamanda araca adını veren coğrafyayı da yaad etmiş oldu. Dünya Prömiyeri filminde radikal bagaj kapağı, iç mekan ferahlığı ve cesur tasarım vurgulanırken tüketicilerin günlük deneyimlerini de farklı bir şekilde işlemiş oluyor. 

SUV Segmentinin Yeni Maceraperesti Hyundai Santa Fe Tanıtıldı. - Sayfa 4

Hyundai Motor Company Başkanı ve CEO'su Jaehoon Chang, "Birinci nesil SANTA FE'nin 23 yıl önceki tanıtımından bu yana, ikonik SUV modelimiz dünya çapında milyonlarca müşterinin gönlünü fethetti. Yeni SANTA FE'nin şık tasarımı ve güçlü SUV kimliği, segmentinde sınırları zorlayacak" dedi.