Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor dokunulmazlığı kazanan takım...

Survivor 2022 yarışmasında dokunulmazlık heyecanı sürüyor. İlk oyunun kaybedeni ünlüler takımı olmuştu. Ünlüler ve gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesine çıktı. Peki Survivor dokunulmazlığı kim aldı, sürgüne hangi yarışmacı gitti? 23 Ocak Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte 23 Ocak Survivor All Star son bölümde yaşananlar

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor dokunulmazlığı kazanan takım... - Sayfa 1

Survivor’da bu haftanın eleme adayları kim oldu sorusunun yanıtı birçok izleyici tarafından sorgulanmaya başladı. Bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu ve gönüllüler takımından bir kişinin eleme adayı olmasını ve sürgün adasına gitmesini sağladı. Peki, Survivor’da eleme adayları kim oldu? Survivor 2022’de sürgüne giden ikinci isim ve eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor dokunulmazlığı kazanan takım... - Sayfa 2

SURVİVOR’DA İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dünakşam izleyenleri ekran başına kilitleyen bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam zorlu bir parkurda eleme adayı olmamak ve takımlarından birini sürgün kampına göndermemek için mücadele etti.

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor dokunulmazlığı kazanan takım... - Sayfa 3

Nefes kesen parkurda zorlu anlar ve tartışmalar yaşandı. Son ana kadar kafa kafaya giden mücadelenin ardından Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2-0'lık skorla ünlüler takımı oldu.

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor dokunulmazlığı kazanan takım... - Sayfa 4

SURVİVOR’DA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Su kaydırağı ile başlayan ve yarışmacıların çapraz koşular ile parkuru tamamladığı oyunda çoğu zaman karışıklık yaşandı. Elif ile çarpışan Nisa’nın kıl payı düşmekten kurtulduğu anlar korkuttu. Oyunda su kaydırağı, havuz ve sonrasındaki engelleri aşan yarışmacılar, finalde beş tane seramiği kırması gerekiyordu.