Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'dan bomba hareket!

Survivor 2021’in yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Elenen kişinin belli olduğu konseyde hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımında gergin anlar yaşandı. Öte yandan elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz’ın tepkisi herkesi şaşırttı.

Survivor'da elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'dan bomba hareket! - Sayfa 1

Survivor'da bu akşam hem eleme hem de oyun heyecanı vardı. Önce iletişim oyununu oynayan iki takım daha sonra konseye geldi. Gönüllüler konseyde iki aday çıkarmak zorunda kaldı. Eleme adayı olan Poyraz en çok sms alan kişi oldu. Poyraz'ın adaylığı bu nedenle düşmüş oldu. Gönüllüler takımında Poyraz'dan sonra en çok oyu alan ikinci isim Dora oldu.

Survivor'da elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'dan bomba hareket! - Sayfa 2

Poyraz, 'Ben kesinlikle gitmeyeceğini düşündüğüm için takımımızın en iyi oyuncularından biri olan Ayşe'yi söylemek istiyorum" dedi. Böylece ikinci eleme adayı Ayşe oldu. Ayşe, "Beklemediğim bir şey değildi açıkçası. Başından beri konuşulmuş şeyler döndüğü için ben de bunlardan biriyim büyük ihtimalle. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bugün gerçekten buranın hakkını veremeyen biri gider" açıklamasında bulundu.

Survivor'da elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'dan bomba hareket! - Sayfa 3

Dora ise "Buraya geldiğimden beri her zaman söylediğim tek kelime var o da takım. Benim de her zaman takım dediğim için bunu desteklemem gerektiğini düşünüyorum. Takımdan gideceğini de düşünmüyorum o yüzden kaptanımız Reşat diyorum." ifadelerini kullandı.

Survivor'da elenen kişinin belli olduğu konseyde Poyraz'dan bomba hareket! - Sayfa 4

Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Duygu, Ayşe ve Reşat arasında geçen eleme sürecinde adaya veda eden isim Duygu oldu. Duygu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: