Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da diskalifiye mi var? Hikmet-Yasin kavgasında ne oldu?

Survivor All Star'da konseyde yaşanan büyük kavga sonrası Acun Ilıcalı yarışmada konseyi acil olarak topladı. Yaşanan kavga sonrası Survivor'da diskalifiye mi var sorusu merak konusu oldu. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, merak edilen kararı açıkladı. İşte Survivor acil konseyinde yaşananlar ve Yasin ile Hikmet'e verilen ceza...

Survivor'da diskalifiye mi var? Hikmet-Yasin kavgasında ne oldu? - Sayfa 1

KONSEY ACİL OLARAK TOPLANDI


Survivor 2022 All Star'ın dün akşam yayınlanan ada konseyinde, gönüllüler takımında Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yumruklu kavga çıkmıştı. Survivor yayın ekibi, stüdyodaki kavgayı hızlıca ayırmıştı. Acun Ilıcalı, yarışmada yaşanan kavga sonrası konseyi acil topladı ve kararını verdi.

Survivor'da diskalifiye mi var? Hikmet-Yasin kavgasında ne oldu? - Sayfa 2

'Üzücü bir konsey, keşke bu konsey olmasaydı diyeceğimiz konseylerden biri.' diyerek söze başlayan Acun Ilıcalı, "Yıllardır ada konseyi görüyoruz. Birkaç saat önce gördüklerimizi hiç görmedik. Ada konseyi bittikten sonra ekibimiz ayrılırken, siz kamplarınıza gitmek için hazırlanırken hiç ummadığımız şekilde bir olay yaşandı.

Survivor'da diskalifiye mi var? Hikmet-Yasin kavgasında ne oldu? - Sayfa 3

Her zaman bir ağabey kardeş ilişkisi içinde olduk. Çok sıradışı olaylar oluyor müdahale etmek zorunda kalıyorum. Öyle durumlar karşıma çıkıyor ki ne yacağımı şaşırıyorum bazen. Bu olay onun gibi bir şey. Hiç aklımızda gelmeyen bir durum.

Survivor'da diskalifiye mi var? Hikmet-Yasin kavgasında ne oldu? - Sayfa 4

Yasin konseyin bitmesinden sonra, ekibin bir kısmı konseyi terk ettikten sonra yerinden kalkıp Hikmet'in yanına gelip önce kötü söz söyleyip sonra da bir saldırı hareketine girişti." dedi.