Anasayfa /  Medya

Survivor'da kim elendi? - İzle (22 Mart 2017)

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2017 son bölümde Ada konseyinde Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan'dan en az SMS oyunu alan Çılgın Sedat Survivor'dan elendi. Survivor'da dün gece elenen isim Sedat oldu. Sedat elenince neler söyledi? Adem ile Sedat vedalaştı mı? İşte Survivor'da yaşananlar...

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2017 10:25

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2017 son bölümde Ada konseyinde Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan'dan en az SMS oyunu alan Çılgın Sedat Survivor'dan elendi.







SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?





Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler ada konseyinde neler yaşadı? Bireysel dokunulmazlık oyunlarını kazanan Adem ve Sabriye elenme adayı olarak Sedat ve Furkan'ı çıkardı. Ünlüler Pınar ve Sabriye'yi ise kağıda yazarak elenme adayı çıkardı. SMS oylamasında Çılgın Sedat en az oyu alarak adaya veda eden isim oldu.





HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?



Serhat Akın'ın hastaneye kaldırıldığı için katılmadığı ada konseyinde performans ödülünün sahipleri belli oldu. Erkeklerde birinci isim Volkan, ikinci ise Serhat oldu. Kızlarda birinci Tuğçe ikinci isim ise Elif oldu.

SEDAT NELER SÖYLEDİ?

Sedat karar sonrası şu sözleri dile getirdi: "Pınar'la ve sonrasında da Adem'le barakada konuşurken, "çok hissediyorum, bugün ben gideceğim" dedim. İçimde güzel bir huzur vardı. Binlerce insan var Survivor'a katılmak isteyen ve bu en'lerin Survivor'ıydı. 44 yaşında burada çok şey öğrendim. Gerçekten bir tane pirinç tanesinin ne anlama geldiğini öğrendim. Yüze bakılıp, "abi" denilip ama abi derken bile o saygısızlığı gördüm. Şöyle de bakıyorum yaşlılar eksiliyor sanki. Önce Tarık gitti Fatih gitti sonra ben. Allah kimseye kaza bela vermesin burada kalan. Benim gönüllüler takımıyla da herhangi bir büyük tartışmam kimseyle olmadı, herkese hakkım helaldir. Hiçbir sıkıntım yok. "Kimse namusumuza ekmeğimize el uzatmadıktan sonra" demmiştim o bile yanlış anlaşılmıştı. Olsun her şey çok güzeldi. Sizin söylediğiniz gibi geride mutlaka iz bırakmışızdır. Her şey herkesin gönlünce olsun. Bu zamana kadar beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum." 


Etiketler 22 Mart 2017
Yorumlar