Anasayfa /  Medya

Survivor'da ceza oyununu hangi takım kazandı!

Survivor 2017’de önceki sezonlarda olmayan bu sene yarışmacıların hiç sevmediği ceza oyunu oynandı. Ceza oyununu hangi takım kazandı? Ceza oyununu kaybeden takım dokunulmazlık oyunlarına -1 ceza puanı ile başlayacak...

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2017 10:50

Survivor 2017’de dün akşam ceza oyunu oynandı. Bu yıl ilk defa oynanan ceza oyunları yarışmacılar tarafından sevilmeyen oyun oldu.

Dün akşam oynanan ceza oyununu kaybeden takım dokunulmazlık oyunlarında bir puan geriden başlayacak. Ceza oyununu hangi takım kazandı?Survivor 2017’de ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam ceza oyununda mücadele ettiler.

Yarışmacılar ceza oyununu kaybetmemek için kıyasıya mücadele ettiler. Ceza oyununun ilk turunda kazanan takım 5-2 skorla gönüllüler oldu. İkinci turda ünlüler mücadeleyi bırakmadı. Ünlüler takımı 5-1 skorla ikinci turun kazanan takımı oldu.Survivor’da ceza oyununu kazanan takım final turu ile belli oldu. Final turunda gönüllüler takım 5-1 skorla kazandı.

Ceza oyununu kaybeden ünlüler takımı bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarına -1 ceza puanı ile başlayacak. Daha önce oynanan ceza oyununu kaybeden ünlüler takımı barakalarını kaybetmişlerdi ve yağmurlu günlerde dışarıda yatarak büyük sıkıntı yaşamışlardı. Geçen hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımında Şahika adaya veda eden isim olmuştu. 


Etiketler ceza oyunu
Yorumlar