Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu!

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu! Bir dönem Survivor'da yarışan isimler arasında yer alan milli atlet Nagihan Karadere'nin cinsel ilişki itirafları, Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına damga vurdu. Karadere, unutamadığı bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla yaşadığı duyguları şu ana kadar kimseyle yaşayamadığını söyledi.

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu! - Sayfa 1

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu!

Bir dönem Survivor'da yarışan isimler arasında yer alan milli atlet Nagihan Karadere'nin cinsel ilişki itirafları, Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına damga vurdu. Karadere, unutamadığı bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla yaşadığı duyguları şu ana kadar kimseyle yaşayamadığını söyledi.

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu! - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanan, Hasan Can Kaya'nın izlenme rekorları kıran Konuşanlar programının son bölümüne, Survivor yarışmacıları konuk oldu.

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu! - Sayfa 3

Konuşanlar'ın Survivor özel bölümüne konuk olanlar arasında Survivor yarışmasının akılda kalan isimlerden biri olan ünlü atlet Nagihan Karadere de vardı. Karadere, yaptığı itiraflarla programa damga vurdu.

Survivor Nagihan'a sosyal medyadan tepki! Survivor Nagihan'ın cinsel ilişki itirafları olay oldu! - Sayfa 4

'ONUNLA YAŞADIĞIMI BAŞKASIYLA YAŞAYAMADIM'

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla cinsel anlamda çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi" ifadelerini kullandı.