Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All Star'da kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim

Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarıyla belirlenen eleme adayları SMS oylamasına çıkarak yarışmada kalmak için mücadele etti. Survivor kim elendi sorusu dün akşamki konseyde belli oldu. İzleyiciler "9 Mart 2022 Survivor'da kim elendi, kim gitti?" sorularına yanıt arıyor. Peki, 9 Mart 2022 Bu akşam Survivor kim elendi? İşte adaya veda eden isim...

Survivor All Star'da kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim - Sayfa 1

Her hafta birinin elendiği yarışmada zaman zaman tansiyon yükseliyor. Şampiyonluk yolunda açlık ve zorlu parkurlar ile mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler Takımı, eksilmemek için ellerinden geleni yapıyor. Bu hafta Yasin, Birsen, Mert ve Barış potada yer aldı. Dün akşam yapılan konseyde adaya veda eden isim belli oldu. Gözyaşları içinde uğurlanan o ismin ardından tartışmalar süreceğe benziyor. Peki, 9 Mart 2022 Bugün Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte o isim…

Survivor All Star'da kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim - Sayfa 2

SURVIVOR KİM ELENDİ?

9 Mart 2022 tarihli Survivor konseyinde eleme adayları Yasin, Birsen, Mert ve Barış'tı. Bu dört kişilik SMS mücadelesinden bir kişi adaya veda etti.

Survivor'a veda eden isim "Birsen" oldu.

Survivor All Star'da kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim - Sayfa 3

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ KİM ALDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımının dokunulmazlık sembolü sunucu Murat Ceyhan tarafından Nisa'ya verildi.

Survivor All Star'da kim elendi? 9 Mart 2022 Survivor'da adaya veda eden isim - Sayfa 4

SURVİVOR PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Yapılan değerlendirmeye göre salı günü ünlülerde kadınlardan Nagihan, erkeklerden ise Bora performans birincisi oldu.

Birinci olan isimler Survivor'da dokunulmazlığı aldı. Gönüllülerde ise erkeklerde Berkan, kadınlarda ise Evrim performans birincisi seçildi.