Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı

Survivor 2022 All Star'da Yunus Emre ile Hikmet arasında oyun alanında yaşanan kavganın televizyonda yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı.

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 1

Survivor tarihinde görülmemiş bir olay yaşandı. Hikmet ve Yunus Emre arasında geçen tartışmada Tv'de RTÜK kuralları gereği yayınlanmayan kavgayı Acun Ilıcalı dijital yayın platformu Exxen üzerinden yayınladı. Tansiyonun yükseldiği anlarda yarışmacıların ikiliyi ayırabilmek adına oldukça uğraştığı göründü. Survivor yarışmacılarından Hikmet ve Yunus Emre kavgası Tv'de yayınlanmayan görüntüleri sosyal medyada da gündeme geldi. İşte Survivor Hikmet ve Yunus Emre kavgası yayınlanmayan görüntüler..

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 2

Survivor 2022 All Star'da Yunus Emre ile Hikmet arasında oyun alanında yaşanan kavganın televizyonda yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı. Küfürlerin ve karşılıklı fiziksel müdahalelerin olduğu kavga sonrasında Acun Ilıcalı her iki yarışmacıya da ceza vermişti. Kavganın kamera arkası görüntülerinde Hikmet'in tişörtünün yırtıldığı, Yunus Emre'yi ise çekim ekibinin zorlukla durduğu görüldü. Yunus Emre ile Hikmet'i ayırmak için Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç'un da araya girdiği görüldü.

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 3

Survivor All Star'da oyun alanında Hikmet ile Yunus Emre arasında gergin anlar yaşanmıştı. Ogeday ve Berkan ile tartışma yaşayan Yunus Emre, Hikmet'in fiziki müdahalesine kızarak çok sert tepki göstermişti.

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı - Sayfa 4

CEZA ALDILAR
Ada konseyinde ise yaşanan bu tartışmanın ardından Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yapmış ve "Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerinde kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor'da" demişti.