Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All star'da gönüllüler takımı karıştı!

Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. İki takım ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu için yarıştı. Heyecanın tavan yaptığı oyunda ara ara gerginlik yaşandı. Hikmet ve Yunus Emre birbirine girdi.

Survivor All star'da gönüllüler takımı karıştı! - Sayfa 1

Survivor All Star'da ödül oyununun heyecanı yaşanırken gönüllüler takımı bir anda karıştı. Yunus Emre önce Ogeday ardından da Hikmet ile sert tartışmalar yaşadı. 'Beni kim getirecek?' sorusunu soran Yunus Emre ile Ogeday önce gerildi.

Survivor All star'da gönüllüler takımı karıştı! - Sayfa 2

CNN Türk'ün haberine göre, Araya ayırmak için Hikmet girdi ve 'Oyuna çıkacaksın' dedi. Yunus Emre ile Ogeday arasında gerginlik devam ederken arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Survivor All star'da gönüllüler takımı karıştı! - Sayfa 3

Yunus Emre'nin 'Bu duvarı aşamıyorum' demesi üzerine Ogeday 'Aş duvarları' diyerek tepki gösterdi. Hikmet'in araya girmesine sinirlenen Yunus Emre, 'Sen ne yapıyorsun?' dedi. Kendisinin bırakılmasını isteyen Yunus Emre 'cevap alsam yeterdi' açıklamasında bulundu.

Survivor All star'da gönüllüler takımı karıştı! - Sayfa 4

Yunus Emre'nin 'aval aval' demesine arkadaşları sinirlendi ve araya Hikmet girdi. Hikmet'in kendisini ittiğini dile getiren Yunus Emre, 'Sen benim sabrımı çok zorluyorsun' dedi ve gerginlik iyice tavan yaptı. Arkadaşları Yunus Emre ve Hikmet'i zor ayırdı.