Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All Star 24 Mart 2022 Bil ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte ödül oyununu kazanan takım

Survivor 2022 All Star yarışma programında iki takım Anlat Bakalım ve Bil bakalım oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2022 All Star'da nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. İşte, Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı? 24 Mart Survivor 2021 Bil Bakalım ödülü ne? İşte detaylar...

Survivor All Star 24 Mart 2022 Bil ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte ödül oyununu kazanan takım - Sayfa 1

Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı? 24 Mart Survivor 2021 Bil Bakalım ödülü ne? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler, çok keyifli olan Bil Bakalım oyunu ile ekrana geldi. Birleşme partisi öncesi Ünlüler ve Gönüllüler takımı 24 Mart tarihli Bil Bakalım oyununda eğlenceli bir mücadeleye girişti. İşte, Survivor'da ödül oyununu ve Bil Bakalım oyununu kim kazandı? 24 Mart Survivor 2021 Bil Bakalım ödülü ne?

Survivor All Star 24 Mart 2022 Bil ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte ödül oyununu kazanan takım - Sayfa 2

SURVİVOR BİL BAKALIM VE ANLAT BAKALIM'I HANGİ TAKIM KAZANDI? 
Yarışmacılar, Survivor'ın eğlenceli oyunlarında karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan ödülün sahibi oluyor. Bu haftanın ödülü de baklavalı çikolata olarak açıklandı. Bil Bakalım oyununun kazananı gönüllüler olurken henüz Anlat Bakalım'ı kazanan takım gönüllüler oldu. Ödülü de mavi takım kazandı.

Survivor All Star 24 Mart 2022 Bil ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte ödül oyununu kazanan takım - Sayfa 3

VOLEYBOL CHALLANGE KİM KAZANDI? 
Survivor All Star takımı olarak; Nisa, Ayşe, Evrim, Gizem ve Anıl sahaya çıkarken Acun Medya adına ise Acun Ilıcalı, İrem Kanan, Çağla Altunkaya ve Aleyna Kalaycıoğlu yerini aldı. Oyunun kazananı 3-1 Acun Medya takımı oldu. Oyunun ödülü de kuru meyve ve kuruyemiş tabağı.