Anasayfa /  Medya

Survivor 2023 ne zaman başlayacak? Survivor 2023 kadrosu belli mi?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 2023 yılında 'Akıl oyunları' formatıyla yayınlanacak olan yarışmanın oyuncuları da belli oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2022 18:00

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 2023 yılında 'Akıl oyunları' formatıyla yayınlanacak olan yarışmanın oyuncuları da belli oldu. İşte detaylar...

YENİ FORMATLA DÖNÜYOR! "SURVİVOR 2023 ALL STAR - FENOMENLER"

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programının resmi sosyal medya hesabında yayınlanan video ile Survivor 2023 başvurularının başladığı açıklandı.

YENİ SLOGAN: SURVİVOR AKIL OYUNLARI

Yeni format uygulanacağının altını çizen Acun Ilıcalı yeni sezonun sloganını 'Survivor Akıl Oyunları' olarak açıkladı. Ilıcalı "Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun.'' ifadelerine yer verdi.

SURVİVOR 2023 KADROSUNA SÜRPRİZ İSİM!

Sosyal medyada Survivor 2023 kadrosuyla alakalı bir iddia gündeme geldi. Yalı Çapkını dizisinde Abidin rolünde oynayan Ersin Arıcı'nın Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı iddia edildi.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2023'te yarışmacı ve yeni sezonun başlangıç tarihi merak ediliyor. Sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği yarışma programında yeni sezonda All Star-Fenomenler formatıyla yayınlanacağı iddialar arasında yer aldı. Fakat söz konusu iddialar hakkında henüz TV8 ve Acun Ilıcalı resmi bir açıklamada bulunmadı. Fakat programın 2023'ün Ocak veya Şubat ayında başlayacağı düşünülüyor.

SURVİVOR 2023 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunmak isteyen kişiler TV8 başvuru resmi sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Adaylar "tv8basvuru.com" linkinden formu doldurarak başvuruda bulunabilecekler.

SURVİVOR 2023 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Yeni sezon ünlüler kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı tahminleri devam ederken Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Survivor Akıl Oyunları başvuruları başladı. Üstelik bu sezon her zamankinden değişik olacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın yeni sezonunda All Star-Fenomenler kıyasıya yarışacak. Survivor'ın 2023 senesinde ki yeni sezonunda yarışacak isimler henüz belli olmadı. Sosyal medyada yer alan iddialara göre 2023 Survivor All Star fenomenler kadrosunda şöyle olacak;

Ersin Arıcı

 

Semih Öztürk

 

Hakan Hatipoğlu

 

Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz

 

Merve Yalçın

 

Yaren Alaca

 

Furkan Kızılay

 

Hikmet Tuğsuz

 

 Steven Salam

 

Damla Can

 

Merve Aydın

 

TikTok fenomeni Cellat  olarak bilinen Özgür Deniz gibi isimlerin yer alacağı iddia edildi.

 

 

 

Yorumlar