Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de eleme adayları kimler oldu?

Survivor yarışmasında bu akşam yeni bir ödül heyecanı yaşanacak. Elemeye kalan 4 isimden biri 23 Mayıs Salı akşamı Survivor'a veda edecek. Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı?

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2017 11:22

Ünlüler'in konseydeki tavrı Gönüllüler'i şoke ederken Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan Mansız arasından Survivor'a kimin eleneceği şimdiden merak konusu oldu. Berna Keklikler'den ise ilginç bir yorum geldi...





Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Berna Keklikler'den ilginç bir yorum geldi!)



Survivor 2017'de bu hafta elemeye kalan 4 isim belli oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyunlarında kazanan iki ayrı takımdan iki ayrı isim elemeye kaldı. Survivor'da 20 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelen ilk dokunulmazlığı Ünlüler Takımı kazanırken, 21 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen ikinci dokunulmazlık mücadelesini ise Gönüllüler takımı kazandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Volkan, Ogeday, Adem ve İlhan Mansız oldu. Survivor yarışması bugün kaldığı yerden devam edecek. İki takım yeni bir ödül için karşı karşıya gelecekler...

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor 2017'de ilk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Berna oldu. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Ogeday ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Berna’nın adını verdiği Volkan elemeye kaldı.

1. OGEDAY GİRİŞKEN



2. VOLKAN ÇETİNKAYA

ÜNLÜLER TAKIMINDAN ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor 2017'de ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, ada konseyindeki oylamada bir ismi eleme adayı olarak çıkardı. İlk eleme adayı Adem olurken, bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi olan Sema, ada konseyinde eleme adayı olarak İlhan Mansız'ı söylemesi herkesi şaşırtan bir isim oldu.

1. ADEM KILIÇCI

2. İLHAN MANSIZ

BERNA KEKLİKLER'DEN ŞOKE EDEN SÖZLER!

'Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının, eleme potasına iki güçlü adayı çıkarması gönüllülerde şok etkisi yarattı.

Ünlüler takımının ada konseyinde Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'ı eleme adayı olarak belirlemesi sunucu Acun Ilıcalı da dahil herkesi şaşırttı.

Eleme adayı olan gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Ogeday Girişken, "Başlarına bela olmuşuz ki bir strateji yapmışlar" dedi.

En ilginç yorum ise Berna Keklikler'den geldi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna, "İlhan Mansız kendince bir strateji yapıyor, bence takımda kimsenin bundan haberi yok" ifadelerini kullandı.(Berna Keklikler'den ilginç bir yorum geldi!)


Yorumlar