Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de dokunulmazlık oynunu kim kazanacak?

Survivor 2017 bu akşam 20:00'da yeni bölümü ile TV8 ekranlarında olacak. Survivor'da dokunulmazlığı kaybedecek takımdan iki aday çıkacak. Elemeye kalan isimler ada konseyinde belli olacak. Peki Survivor 2017'de elemeye kimler kalacak? Survivor ödül oynunu kim kazandı? Çılgın Sedat neden rahatsızlandı? Survivor 2017 hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2017 19:17

Survivor’da bir ödül oyunu daha yüksek gerilimle tamamlandı. Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor’ın yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilenler…

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Dün akşam oynanan ödül oyunu yine büyük rekabete sahne oldu. Survivor ödül oyunu adadaki yarışmacılar için büyük bir motivasyon kaynağı olduğu için ciddir bir önem taşıyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda takımlar oyun alanına gözleri kapalı olarak çıktı ve sadece ellerinde ve ayaklarında yer alan zillerin seslerine göre kendilerini yönlendirdi. Bu zorlu oyunun sonunda kazanan takım gönüllüler oldu. Survivor’da gecenin büyük ödülü hamburger oldu.

ÇILGIN SEDAT HASTANEYE KALDIRILDI

Çılgın Sedat adadaki yarışmacılara korku dolu anlar yaşattı. Karın bölgesinde yaşadığı şiddetli ağrı şikayeti sonrası adaya gelen doktorlar Çılgın Sedat’a müdahale etti ve ardından hastaneye kaldırdı.





SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE SERHAT ACILAR İÇİNDE

Survivor’ın yeni bölümünde neler yaşanacak sorusu merak edilirken, yayınlanan fragman izleyicileri hem meraklandırdı hem de telaşlandırdı. Yapılan yarışma sırasında yere acı içinde yığılan Serhat’a doktorlar müdahale etti. 





TV8 ekranlarında bu akşam Survivor 2017 yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Ekranların en sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2017 nefes kesecek bir dokunulmazlık oyunu ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Survivor 2017'de bu kez de Ünlüler arasında tartışma yaşanıyor. Barakaya gelerek kimsenin hindistan cevizi toplamaya çıkmadığını söyleyen Sema ile Sabriye arasında karşılıklı tartışma yaşanıyor. Tartışma nedeniyle barakadan ayrılan Sabriye, kimsenin tahriğine kapılmayacağını söylüyor.





Survivor 2017 yeni bölümde dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yine çekişmeli bir oyun ekranlara gelecek. Kaybeden takımın iki eleme adayı seçeceği Dokunulmazlık oyunu bu akşam TV8 ekranlarında olacak. İşte TV8 11 Şubat tarihli yayın akışı ve detayları....

TV8 11 ŞUBAT TARİHLİ YAYIN AKIŞI

07.00 Oynat Bakalım

08.30 Maşa ile Koca Ayı

09.15 1 Alp 3 Çocuk (Yeni Bölüm)

11.00Magazin 8 (Yeni Bölüm)

14.15 Arda'nın Mutfağı (Yeni Bölüm)

15.15 Güle Güle Oturun (Yeni Bölüm)

16.45Survivor Panorama Hafta Sonu (Canlı)

20.00Survivor 2017 (Yeni Bölüm)

00.153 Adam

01.45Magazin 8

03.45Güle Güle Oturun

04.45Arda'nın Mutfağı

05.30 Çok Güzel Hareketler Bunlar

SURVİVOR 2017'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyunlarının birini ünlüler diğerini ise gönüllüler kazanmış ve her iki takımdan ikişer yarışmacı elemeye kalmıştı. SMS oylamasına kalan Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem arasından elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, eleme konseyine İstanbul’dan katıldı. Yapılan sms oylaması sonucunda 4 isim arasından Survivor’dan elenen yarışmacı gönüllüler takımından Denisa Gültekin oldu.

Elenmesinin ardından güçlükle konuşan Denisa; İsmimi duyunca kötü oldum. Yapacak bir şey yok, halkımızın kararı böyleymiş. Belki böylesi benim için daha iyi olacak. Sizlerle tanıştığım için mutluyum, böyle büyük bir projede yer almaktan dolayı mutluyum benim için çok teşekkür ederim. Survivor benim için burada bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu hiç ölmeyecek. Başka diyecek bir sözüm yok.” diye konuştu.

SURVİVOR 2017 FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Acun Ilıcalı’nın büyük bir ekiple hazırlayıp aynı zamanda sunuculuğunu yaptığı 'Survivor' yarışması bu sezon da nefesleri keserken, fenomen yapımın medya yansımaları da müthiş oldu.

Bu sezon biraz erken başlayan 'Survıvor 2017'nin medyada en çok konuşulan Yarışma programı olduğu tespit edildi. Medya Takip Ajansı Interpress’in, kanallarda yayınlanan programların yazılı basına yansımalarını kapsayan haber incelemesine göre, geçtiğimiz ay 'Survıvor 2017' ile ilgili yazılı basında  toplam 177 haber çıktığı belirlendi.

Selçuk Yöntem’in ayrılması sonrası oyuncu Murat Yıldırım tarafından sunulmaya başlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma  yazılı basında hakkında çıkan 114 haber ikinci sırada yer aldı.

Bir başka Acun Ilıcalı klasiği olan 'O Ses Türkiye' medyada en çok konuşulan üçüncü yarışma olurken, düelloların başladığı ses yarışması hakkında yazılı basına 113 haber yansıdığı belirlendi.

Sunuculuğunu Seda Akgül’ün yaptığı 'Kısmetse Olur' ile ilgili basında 85 haber yer aldığı saptandı. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olan gelinlerin yarıştığı bir başka format olan ‘Gelin Evi’ hakkında ise geçen ay yazılı basında 59 haber çıktı.

Kaynak: Sözcü-GazateVatan


Yorumlar