Anasayfa /  Medya

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2016 01:36

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor nefes kesmeye kaldığı yerden devam ediyor. TV 8'de ekrana gelen Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı Survivor 2016'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2016 hakkında tüm detaylar haberimizde...

Survivor 2016 tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor 2016'da dokunulmalık oyunu nefes kesti. Aralarından Yılmaz Morgül’ü gönderdikten sonra silkelenip kendine gelen ve son oyunlarda Gönüllüler’i mağlup etmeyi başaran Ünlüler takımı 10 Nisan dokunulmazlık oyununa oldukça moralli başladı. Nagihan, Yunus Günçe ve Yattara’nın üst üste sayılarla 4-2 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımındaki zayıf halka 10 nisan dokunulmazlık oyununda Atakan oldu. Atakan oynadığı 3 oyunu da kaybetti.

 10 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı nerdeyse 1-0 yenik çıkıyordu. Çünkü hem Damla sakattı, hem de Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk prensipleri gereği dokunulmazlık oyununda oynamıyorlardı. Beş kişiyle mücadele eden Gönüllüler takımında Efecan, Serkay, İbrahim Giydirir, Gizem Memiç ve Zafer oynadı. Zafer’in kötü oyunu Ünlüler’in açık ara öne geçmesinde etken oldu. Gönüllüler takımının göze çarpan tek ismi ise Serkay oldu. Serkay iki defa Yattara’yı birer kez de Mehmet ve Atakan’ı mağlup ederek çıktığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı ve 10 Nisan dokunulmazlık oyununda skoru 9-9 eşitlemeyi başardı.

Gönüllülerde tek kız Gizem Memiç olduğu için ve en iyi Serkay olduğu için ikisi birlikte, Yattara ve Nagihan’ın karşısına çıktı. Nagihan’ın Gizem Memiç’ten önce bayrağı kaldırdığı parkurda kazananın kim olacağı büyük heyecanla bekleniyordu.  10 Nisan dokunulmazlık oyununu Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı geriden gelip zor da olsa 10-9 kazanmayı başardı ve Serkay müthiş bir istek ve beceriyle kazanmayı bildi. Serkay 10 Nisan dokunulmazlık oyununa damga vurdu.

Survivor 2016 yeni bölümde ünlüler ve gönüllülerin kaderini belirleyecek olan dokunulmazlık oyunu oynananacak. Bakalım bu önemli oyunu hangi takım kazanacak? Survivor'da dokunulmazlık oyunu öncesi Tuğba Özay, Atakan'a yüklendi. Özay, Atakan'ı arkadaşlarının arkasından konuşmak ve ihanet etmekle suçladı. Öte yandan Nagihan ise artık Ezgi'nin gitmesi gerektiğini ve bayrağı kendilerinin teslim alması gerektiğini belirtti.

Nihal'den Semih itirafı

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'a veda eden Nihal Candan, İstanbul'a döner dönmez ayağının tozuyla Magazin 8 Ekstra'ya çok özel açıklamalar yaptı. Nihal Candan 'Elenmeyip adada kalsaydı, Semih'le ortak hareket eder miydi' yönündeki soruya "Semih ve Gizem Kerimoğlu ile aynı yolda yürüme ihtimalim yok. Onlarla aynı bakış açısına sahip değiliz" diye yanıt verdi. Nihal, Semih'le ortak noktası olmadığını söylemesine rağmen şaşırtıcı bir de itirafta bulundu. Ödül oyunu sırasında Zafer ve Semih arasında büyük gerginlik yaşandı. Daha sonra Gizem Memiç ve Gizem Kerimoğlu'da tartışmaya dahil oldu. Ünlüler ve Gönüllüler hayranlarında gelen videolu mesaj ödülü için kıyasıya mücadele ettiler. Kıran kırana geçen ödül oyunu sonrasında ödülü kazanan takım ünlüler oldu. Atakan, takım arkadaşlarının kendisinden şüphe etmesinden dolayı üzgünlüğünü dile getirdi. Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 11 Nisan Pazartesi 20.00’de TV8’de. Yayın Tarihi: 11 Nisan Pazartesi Yayın Saati : 20.00

Survivor Nedir?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Yorumlar