Anasayfa /  Foto Galeri

Süper Lig'de biten tüm transferler! Transfer döneminde atılan tüm imzalar ve ayrılıklar

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun kış transfer dönemi imzalar atılıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ekipleri çalışmalarını transfer sürdürürken imzalar da ayrılık haberleri geliyor. İşte 2023/24 kış transfer döneminde Süper Lig'de atılan tüm imzalar ve ayrılıklar. İşte Süperlig transfer dosyası

Süper Lig'de biten tüm transferler! Transfer döneminde atılan tüm imzalar ve ayrılıklar - Sayfa 1

Şampiyonluk, Avrupa kupaları ve ligde kalma mücadelesi veren Süper Lig takımları transferleri arka arkaya açıklıyor. Süper Lig ekiplerinin transferlerinin yanı sıra ayrılık kararları da dikkat çekti. İşte 2023/24 kış transfer döneminde Süper Lig'de atılan tüm imzalar. İşte Süperlig transfer dosyası

Süper Lig'de biten tüm transferler! Transfer döneminde atılan tüm imzalar ve ayrılıklar - Sayfa 2

RADE KRUNİC

MİLAN -> FENERBAHÇE (KİRALIK) 
Fenerbahçe, Rade Krunic'i kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz." denildi. Fenerbahçe ara transfer döneminde daha önce Bonucci'yi kadrosuna katmıştı.

Süper Lig'de biten tüm transferler! Transfer döneminde atılan tüm imzalar ve ayrılıklar - Sayfa 3

SAMET AKAYDIN/

FENERBAHÇE -> PANATHINAIKOS 
Yunanistan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Samet Akaydin'ı sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in üstlendiği Panathinaikos, 29 yaşındaki futbolcu ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladı.

Süper Lig'de biten tüm transferler! Transfer döneminde atılan tüm imzalar ve ayrılıklar - Sayfa 4

KADER KEİTA

CLUJ 
Sivasspor’da beklenilen performansı veremeyen ve forma şansı bulamayan genç oyuncu Kader Keita ile yollar ayrıldı. Keita'nın yeni takımı da belli oldu. Romanya takımlarından CFR Cluj, 23 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya varıldığını duyurdu. Cluj’den yapılan açıklamada, "Hoş geldin Kader Keita. CFR 1907 Cluj ve Sivasspor, Kader Keita'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı" denildi.