Anasayfa /  Spor

Süper Lig ne zaman başlayacak? Belli oldu!

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşanan şiddet olayından sonra lig maçları hakkında karar alınmıştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin ne zaman başlayacağını açıkladı. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak?

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2023 14:29

Süper Lig ne zaman başlayacak? Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası Türkiye'de tüm ligler süresiz ertelenmişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin süresiz ertelenmesiyle alakalı yönetim kurulu toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Büyükekşi'nin ifadeleri şu şekildeydi: "Bir hakem olarak gurur duyduğumuz bir isim olan Halil Umut Meler, bizim için sadece bir hakem değil. Uluslararası alanda kendisiyle iftihar ettiğimiz, gurur duyduğumuz bir hakem. Aynı zamanda iyi bir aile babası ve iyi bir insan. Bugün konuşacağımız hiçbir şey, hakemimizin zalimce tekmelenirken iki eli başında yerde sürüklendiği fotoğraftan daha fazla şey ifade edemez."

"Ayrıca, bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunmak istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Adalet Bakanımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum."

Süper Lig ne zaman başlayacak?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maçların 19 Aralık 2023 Salı günü itibariyle oynanmaya devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar