Anasayfa /  Spor

Süper Lig maçları ücretsiz nasıl izlenir? TOD nedir?

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dünya Kupası için verilen aranın ardından Süper Lig maçları bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Ücretli olarak izlenen Süper Lig maçlarını artık ücretsiz olarak izleyebileceksiniz.

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2022 22:30

Maç severlere büyük müjde. Artık Süper Lig maçlarını izlemek için hiç para ödemeyeceksiniz. Dünya Kupası'nın finalinin ardından Süper Lig kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 15. hafta maçlarının oynanacağı ligde birbirinden önemli karşılaşmalar futbolseverler ile buluşacak.

Maçı ücretsiz izlemek isteyen taraftarlar, 'Süper Lig maçları ücretsiz nereden izlenir?' sorusunu araştırmaya başladı. Artık Süper Lig maçlarını izlemekj için para ödemeyeceksiniz. İşte, maçları ücretsiz izleyebileceğiniz o uygulama...

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'in şampiyonluğunun ardından Süper Lig’e verilen ara, 23 Aralık Cuma günü itibariyla bitiyor. Futbolseverler lig heyecanına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Son olarak 13 Kasım'da oynanan 14.hafta Süper Lig maçlarının ardından 23 Aralık Cuma gününden itibaren Süper Lig'de 15. hafta başlıyor. Süper Lig heyecanını ücretsiz izlemek isteyen futbolseverler, ücretsiz izleyebileceği siteleri araştırıyor.

Süper Lig'in 15. haftasında; Antalyaspor ile Ankaragücü, Ümraniyespor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Süper Lig’in 15. haftasının öne çıkan müsabakası Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi olacak.

TOD nedir, nasıl üye olunur?

Dijital içerik platformlarından biri olan TOD TV Süper Lig maçları ile gündeme geldi. BeIN Media Group tarafından kullanıma sunulan TOD TV, Süper Lig'in 23-24-25 Aralık'ta oynanacak maçlarını ücretsiz izleme imkanı sunacak.

TOD TV, yeni nesil dijital içerik platformları arasında yer alıyor. BeIN Media Group tarafından kullanıma sunulan dijital içerik platformu TOD Türkiye'de yayın hayatına başladı. 

Spor Toto Süper Lig, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve daha birçok spor içeriğini, 1000'lerce dizi, film ve belgeseli, 100'lerce Canlı TV kanalını izleme imkanı sunan TOD TV; spor paketi üyeliği ilk 2 gün ücretsiz. Sonrasında, sezonluk Süper Lig Paketi 8 taksitle aylık  99 TL, Aylık Süper Lig Paketi ise 199 TL.

Süper Lig maçlarını ücretsiz izlemek için linke tıklayınız...

Etiketler TOD Süper Lig
Yorumlar