Anasayfa /  Foto Galeri

Süper Lig ekibi yılın bombasını patlattı! İşte biten transferler...

Süper Lig'de takımlar, 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarına son hızla devam ediyor. 20 takımın mücadele edeceği yeni sezon öncesi takıma katılanlar ve takımdan gidenleri sizler için bir araya getirdik. İşte 2023-2024 sezonu öncesi Süper Lig'de biten transferler...

Süper Lig ekibi yılın bombasını patlattı! İşte biten transferler... - Sayfa 1

Başakşehir, 3 yıllığına kadrosuna kattığı Polonyalı santrfor Krzysztof Piatek için imza töreni düzenledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı. Törende konuşan Piatek, "Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Burası benim için büyük bir fırsat ve meydan okuma. Başakşehir büyük bir kulüp, ben de buraya yeni bir meydan okuma için geldim. Her sene Avrupa için mücadele eden ve tarihinde şampiyon olmuş bir takım. Elimden geleni vermeye çalışacağım. Burada iyi bir organizasyon olduğunu biliyordum. Başkanımızla gelmeden görüştüm. Tesisleri gördüm. Burası büyük bir şehir ve büyük bir kulüp. Bu da karar vermeme yardımcı oldu. Geçmiş yıllarda da Başakşehir'in ismini her zaman Avrupa'da gördüm" dedi.

Süper Lig ekibi yılın bombasını patlattı! İşte biten transferler... - Sayfa 2

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fransa'nın Lens takımından forvet oyuncusu Adam Buksa ile sözleşme imzaladı. Buksa, satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Süper Lig ekibi yılın bombasını patlattı! İşte biten transferler... - Sayfa 3

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği 34 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Dusan Tadic'le 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Tadic, sarı-lacivertli kulüpten yıllık 4.2 milyon Euro maaş kazanacak.

Dusan Tadic, Ajax formasıyla 5 sezonda 241 maça çıkmış ve 217 gole doğrudan katkı (105 gol - 112 asist) sağlamıştı.

Süper Lig ekibi yılın bombasını patlattı! İşte biten transferler... - Sayfa 4

Galatasaray, Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Brentfordlu milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu 500 bin Euro bonservis karşılığında renklerine bağladı ve 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce iki farklı dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen 23 yaşındaki forvet, sarı-kırmızılı takımda 45 maçta 8 gol - 3 asist üretmişti.