Anasayfa /  Foto Galeri

Süper Lig devlerinden 15 Temmuz paylaşımları!

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Süper Lig devleri, milletimizin destan yazdığı 15 Temmuz günü için paylaşım yapmayı unutmadı.

Süper Lig devlerinden 15 Temmuz paylaşımları! - Sayfa 1

Galatasaray yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı, vatanımızın birlik ve beraberliğini korumak adına canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig devlerinden 15 Temmuz paylaşımları! - Sayfa 2

Fenerbahçe Kulübü ise, "Demokrasimiz hedef alınarak, milli birliğimizi bozmak isteyenlerin hain darbe girişiminin yerle yeksan olduğu bu kara günde, vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz" dedi.

Süper Lig devlerinden 15 Temmuz paylaşımları! - Sayfa 3

Beşiktaş'ta bu destansı günü unutmayarak, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, hain darbe girişimine karşı dimdik duran milletimize şükranlarımızı sunar, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifalar dileriz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig devlerinden 15 Temmuz paylaşımları! - Sayfa 4

Son şampiyon Trabzonspor ise yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz hain darbe girişimini canı pahasına engelleyen tüm kahramanlarımızı Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.