Anasayfa /  Foto Galeri

Super Bowl devre arasında hip-hop rüzgarı!

2022 Super Bowl'un merakla beklenen devre arası şovunda rap, hip-hop ve soul müziğin önde gelen isimleri bir araya geldi. Dr. Dre, Snoop Dogg, 50 Cent, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Sean Forbes ve Warren Snipe'tan oluşan dev kadronun hip-hop dolu performansı seyircilerden tam not aldı. (Fotoğraflar: AFP, Getty)

Super Bowl devre arasında hip-hop rüzgarı! - Sayfa 1

TARİHİ SKORA TARİHİ EĞLENCE

ABD'nin en büyük spor organizasyonlarından Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl dün gece yapıldı. Los Angeles Rams'in kendi sahası olan SoFi Stadyumu'nda oynanan maçta, Rams, Cincinnati Bengals'ı 23-20'lik skorla mağlup etti. Rams 1999 sezonundan bu yana ilk Super Bowl şampiyonluğunu elde etti. Amerikan futbolu açısından bu tarihi gecenin eğlence kısmı da tarihi nitelikteydi.

Super Bowl devre arasında hip-hop rüzgarı! - Sayfa 2

2022 Super Bowl'un merakla beklenen devre arası şovu tam bir eski moda hip-hop gecesine döndü.

Super Bowl devre arasında hip-hop rüzgarı! - Sayfa 3

ABD'nin NBC televizyon kanalının canlı yayınladığı müsabakanın devre arası şovunda Dr. Dre, Snoop Dogg, 50 Cent, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Sean Forbes ve Warren Snipe'tan oluşan rap, hip-hop ve soul müziğin önde gelen isimleri hem stadyumdaki hem de ekran başındaki seyircileri coşturdu.

Super Bowl devre arasında hip-hop rüzgarı! - Sayfa 4

Şovu Dr Dre (56) başlatırken, ona Snoop Dogg (50) ve Kendrick Lamar (34) da katıldı.