Anasayfa /  Foto Galeri

Süleyman Çakır karakteri'nin 18. ölüm yıl dönümü! Ünlü oyuncu...

'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıl dönümünde gündem oldu. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri, 18 yıl önce senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Çakır'ın ölümünden sonra gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu. Dizinin ana karakteri, ölümünün 18'inci yılında Twitter'da sevenleri tarafından anılıyor. Kaynarca da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hayranlarına teşekkür etti.

Süleyman Çakır karakteri'nin 18. ölüm yıl dönümü! Ünlü oyuncu... - Sayfa 1

Türk televizyon tarihe damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisi konuşulmaya devam ediyor. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizinin başrollerinde birbirinden ünlü isimler yer almıştı. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteri geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜMÜ

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43'üncü bölümde vurulmuş ve 45'inci bölümde öldüğü ilan edilmişti.

Can dostu Polat Alemdar, Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştı.

Süleyman Çakır karakteri'nin 18. ölüm yıl dönümü! Ünlü oyuncu... - Sayfa 2

GAZETELERE VEFAT İLANI VERİLDİ

Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendi. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştı. Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu.