Anasayfa /  Medya

Star gazetesinde Nuh Albayrak krizi! Nuh Albayrak bırakıyor mu?

Star gazetesinde Nuh Albayrak krizi! Nuh Albayrak bırakıyor mu?

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2016 20:38

Star gazetesinde şok kriz! Nuh Albayrak bırakıyor mu? Star Gazetesi'ndeki kriz tenkisatın ardından şimdi de kriz patladı. Nuh Albayrak neden haber toplantılarına katılmıyor?

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Es Medya 

bünyesindeki

Star Gazetesi'

nde Mayıs başında bir tenkisat yaşanmış, Magazin ve Hafta Sonu Ekleri Müdürü Soner Can, Haber Merkezi editörü Erdinç Akkoyunlu, Yazı İşleri editörü Şafi Çelik, Politika editörü Cesur Çaça, sayfa tasarımcıları Gökhan Öz ve Remzi Ali Şen'in aralarında bulunduğu 20 isimle yollar ayrılmıştı.

İşte Star Gazetesi'ndeki kriz de bu tenkisatın ardından patladı. BAYRAKTUTAN O İSİMLERİ YENİDEN İŞ BAŞI YAPTIRDI

Star Medya Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden alınan Murat Sancak'ın yerine Es Medya İcra Kurulu Başkanı olarak atanan Ahmet Bayraktutar bu tenkisatlara kendisinden habersiz gerçekleştirildiği gerekçesiyle "dur" dedi ve Haber Merkezi editörü Erdinç Akkoyunlu ve sayfa tasarımcısı Gökhan Öz yeniden "işbaşı" yaptırıldı.

NUH ALBAYRAK HABER GEZİSİNDEYKEN...

Bayraktutar bununla da yetinmedi ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın THY'nin açtığı Bogota hattı için Kolombiya'ya gittiği bir sırada Haber Müdürü Ercan Seki'nin görevine son verdi.

Seki, Nuh Albayrak'ın Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilmesinin ardından transfer ettiği ve Türkiye Gazetesi'nde yıllarca birlikte çalıştığı isimdi. BU OPERASYON BİZE KARŞI YAPILDI

İşten çıkartılanların yeniden işe alınmasının ve ardından da transfer ettiği Ercan Seki'nin görevine son verilmesinin Nuh Albayrak'ın bir hayli moralini bozduğu, yönetimdeki arkadaşlarına "Bu bize karşı yapılmış bir operasyondur" dediği kulislerde konuşuluyor.

HABER TOPLANTILARINA KATILMIYOR

Albayrak'ın bu

"operasyonun" ardından "tavır koyarak"

bazı günler yazı işleri toplantılarına katılmadığı, katıldığı günlerde de gazetenin yapılmasını Yayın Koordinatörü Yücel Koç'a bıraktığı belirtiliyor.

Kaynak: Gazeteciler.com
Etiketler nuh albayrak
Yorumlar