Anasayfa /  Foto Galeri

Sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler

Spor, mücadelenin, bedensel olarak kapasitenin üstdüzeyde kullanılmasını gerektiren bir alan. Başarıya odaklanan sporcuların amasız mücadeleleri görüntülenirken tekrarı imkansız inanılmaz komik anlarda objektiflere takılıyor. İşte sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler

Sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler - Sayfa 1

Spor mücadele,başarı ve başarısızlıklarla anlır. Taraftarları da sadece buna odaklanırlar. Yaşanan anlık konik anları görmezler. Spor ciddi bir çabadır, ancak komik bir rahatlama onu gerçek bir eğlence haline getirir.

İşte sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler

Sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler - Sayfa 2

Fazla samimi ama mutlu!

Güreş tam temas gerektiren bir spordur. Ringe çıkmayı kabul ettiğinizde, rakibinizle yakınlaşmak zorunda olduğunuzu bilirsiniz amabu karede olduğu gibi bir teması kimse beklemez.

Bu adamın yüzüne bakılırsa, o kadar da umursamıyor. Zevk alıyor gibi görünüyor. Aslında küçük bir gülümseme görüyoruz. 

Sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler - Sayfa 3

Zafer öncesi yüz ifadesi

Geçmişi Yunanalara ve çok eskiye dayanan Atletizmin, bir çok müsabaka çeşidini olimpiyatlarda hala izliyoruz. Burada iyi bir sporcu gülle atıyor. Yüz ifadesine baktığınızda o ağır gülleyi uzağa uçuracak gibi duruyor. Yüzüne baktığımızda bir şampiyon görüyoruz.

Sporda tekrarı olmayan inanılmaz komik kareler - Sayfa 4

LeBron ne arıyor olabilir!
Basketbol en iyilerin kazandığı bir spordur, Basketbol NBA müsabakalarını ayrı bir yeri vardır. Dünyaynı her yerinde izleyicisi vardı. NBA'de başarılı olmak istiyorsanız, sahadaki en iyi olanlara ihtiyacınız olacak. Süperstar LeBron James her yıl en iyisi olmayı bşan bir sporcu. 

Gördüğünüz gibi NBA süperstarı LeBron James'i kamera  başında yakalamış. ama bu sefer burnunu karıştırıyor, Kaşındığında bununuzu kaşırsınız hepimizin yaptığı gibi, onun da bir bunun kaşıntısı olduğuğunu söylemek zor. Kendisi açıklamamamış ama, kesinlikle sümük arıyor gibi görünüyor. İnşallah topa sonradan dokunmamıştır